تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/06/03 - 22:20
کد خبر: 543030

ترامپ فرمان مجازات حبس برای آتش زدن پرچم آمریکا را امضا کرد

ترامپ فرمان مجازات حبس برای آتش زدن پرچم آمریکا را امضا کرد

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ضمن تهدید به لشکرکشی به سایر شهرهای ایالات متحده برای مقابله با مهاجران، فرمان اجرایی مجازات حبس برای آتش زدن پرچم این کشور را امضا کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، ترامپ روز دوشنبه فرمان اجرایی را امضا کرد که به دادستان‌های فدرال دستور می‌دهد علیه افرادی که در جریان اعتراضات پرچم آمریکا را آتش می‌زنند، اتهامات جنایی مطرح کنند.

این فرمان به پم بوندی، دادستان کل آمریکا، می‌گوید که پرونده‌هایی که مردم در آن پرچم‌ها را آتش زده‌اند، بررسی کند و ببیند آیا می‌توان آنها را به جرایم دیگری مانند اخلال در صلح یا نقض قوانین محیط زیست متهم کرد یا خیر.

این تلاش از سوی ترامپ برای دور زدن حکم دیوان عالی آمریکا در سال 1989 است؛ زمانی که دادگاه با 5 رای موافق در پرونده «تگزاس علیه جانسون» حکم داد که تخریب پرچم، تحت متمم اول قانون اساسی بیان سیاسی است.

آن حکم دادگاه، قوانین سوزاندن پرچم را در 48 ایالت لغو کرد و روشن ساخت که مردم حق دارند پرچم‌ها را به عنوان راهی برای بیان دیدگاه‌های سیاسی خود بسوزانند.

ترامپ روز دوشنبه هنگام امضای این فرمان در دفتر بیضی کاخ سفید گفت: در سراسر کشور، آنها پرچم‌ها را آتش می‌زنند. در سراسر جهان، آنها پرچم آمریکا را می‌سوزانند و همانطور که می‌دانید، از طریق یک دادگاه بسیار غم‌انگیز، فکر می‌کنم این یک تصمیم 5 به 4 بود، آنها آن را آزادی بیان نامیدند.

او افزود: اما وقتی پرچم آمریکا را آتش می‌زنید، شورش‌هایی را در سطوحی که قبلاً هرگز ندیده‌ایم، تحریک می‌کند.

با این حال، ترامپ مدت‌هاست که از جرم‌انگاری آتش زدن پرچم حمایت می‌کند. در سال 2016، او در رسانه‌های اجتماعی نوشت: هیچ‌کس نباید اجازه داشته باشد پرچم آمریکا را بسوزاند. اگر این کار را انجام دهد، باید عواقبی داشته باشد. شاید از دست دادن شهروندی یا یک سال زندان!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دعوت به صلح، کمک به جنگ
راهبرد برنده - برنده چین در قبال ایران
اگر مردم صداوسیما را نمی‌بینند! پس برای چه کسی گزارش کار دادید؟
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top