تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/06/04 - 17:49
کد خبر: 543076

بیانیه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در زمینه فعالیت مجدد آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران؛

ملت ایران هیچگاه همراهی دبیرکل آژانس را با رژیم صهیونی فراموش نخواهد کرد

ملت ایران هیچگاه همراهی دبیرکل آژانس را با رژیم صهیونی فراموش نخواهد کرد

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در بیانیه‌ای با محکومیت شدید رافائل گروسی، دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بر لزوم اجرای دقیق قانون تعلیق همکاری با آژانس از سوی وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی تأکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای نسبت به ازسرگیری فعالیت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران واکنش نشان داد و با محکومیت شدید رفتار رافائل گروسی، دبیرکل این نهاد، او را «عنصر سرسپرده آمریکا و رژیم صهیونیستی» خواند. در این بیانیه ضمن یادآوری سکوت آژانس در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونی به مراکز صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، از وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی خواسته شده است اجرای دقیق قانون مجلس درباره تعلیق همکاری با آژانس را در دستور کار قرار دهند.

متن بیانیه را در ادامه می‌خوانید:

ملت بزرگ ایران هیچگاه تخلف آشکار و همراهی گروسی دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی را با رژیم جنایتکار صهیونی فراموش نخواهد کرد که برخلاف وظیفه قانونی خود که می بایست حمله به مراکز فعالیت های صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران توسط آمریکا و رژیم صهیونی را بشدت محکوم میکرد سکوت تاسف باری را برگزید و وظیفه قانونی خود را انجام نداد.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت مجدد گروسی دبیرکل آژانس که عنصر سرسپرده آمریکا و رژیم صهیونیستی است، از وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی قویاً میخواهیم که به قانون مجلس شورای اسلامی در عرصه تعلیق همکاری با آژانس دقیقاً عمل کنند.

واقعیت این است که ما به آژانس اعتمادی نداریم و اجازه ندهید آنها زمینه ساز مجدد حملات بعدی آمریکا و رژیم صهیونی به مراکز فعالیت هسته ای جمهوری اسلامی ایران باشند.

تصویر بیانیه را در ادامه می‌بینید:

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top