تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/06/05 - 17:24
کد خبر: 543150

نخستین دوره آموزشی قضات بند (۲) قانون مالیات‌های مستقیم برگزار می‌شود

نخستین دوره آموزشی قضات بند (۲) قانون مالیات‌های مستقیم برگزار می‌شود

همزمان با هفته دولت، نخستین دوره آموزشی قضات بند (۲) ماده ۲۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم منطقه یک کشور در سازمان امور مالیاتی برگزار می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نخستین دوره آموزشی ویژه قضات موضوع بند (۲) ماده ۲۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم، در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه پنجم و ششم شهریورماه در سالن جلسات سازمان امور مالیاتی کشور برگزار می‌شود.

بر اساس بند (۲) ماده ۲۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم، یکی از اعضای هیأت حل اختلاف مالیاتی باید از میان قضات بازنشسته یا شاغل معرفی‌شده توسط قوه قضائیه باشد. حضور این قضات در هیأت‌های حل اختلاف به منظور تقویت جنبه‌های حقوقی و بی‌طرفی در رسیدگی به اختلافات مالیاتی پیش‌بینی شده است.

این دوره آموزشی که برای نخستین بار در سطح کشور و در منطقه یک (شهر و استان تهران) برگزار می‌گردد، با هدف ارتقای دانش تخصصی قضات و ایجاد وحدت رویه در رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی طراحی شده است.

در این دوره، مباحث مرتبط با فرآیندهای دادرسی مالیاتی، چالش‌ها و رویه‌های قانونی بند (۲) ماده ۲۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم و همچنین آخرین اصلاحات و دستورالعمل‌های اجرایی در حوزه مالیاتی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

گفتنی است برگزاری این دوره آموزشی با همت مرکز آموزش، پژوهش و برنامه ریزی و مرکز دادرسی مالیاتی در راستای سیاست‌های سازمان امور مالیاتی کشور مبنی بر تقویت کارآمدی نظام حل اختلافات مالیاتی و ارتقای کیفیت دادرسی‌های مالیاتی انجام می‌شود و به عنوان الگویی برای سایر مناطق کشور نیز قابل توسعه خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top