تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/06/09 - 02:47
کد خبر: 543344

باشگاه پرسپولیس: پیروانی تا رأی استیناف، مشکلی برای فعالیت ندارد

باشگاه پرسپولیس: پیروانی تا رأی استیناف، مشکلی برای فعالیت ندارد

روابط عمومی باشگاه پرسپولیس درباره شرایط مدیر تیم فوتبال این باشگاه توضیح داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ باشگاه پرسپولیس اطلاعیه‌ای درباره وضعیت فعالیت افشین پیروانی منتشر کرد که به شرح زیر است:

«به اطلاع هواداران عزیز می‌رسانیم اقدامات حقوقی و قانونی در مورد پرونده مطرح‌ شده علیه مدیر تیم در جریان است. نیازی به گفت‌وگو نیست که افشین پیروانی در این سال‌ها بسیار زحمت تیم پرسپولیس را کشیده است و به عنوان یکی از بازوهای قدرتمند برای تیم شناخته می‌شود. او نه فقط برای خانواده بزرگ پرسپولیس، بلکه در جامعه فوتبال ایران به عنوان یکی از نمادهای برجسته وفاداری و تعصب به تیم و باشگاهش شناخته می‌شود.

متأسفیم که بعضی از فرصت پیش‌آمده بر سر یک اختلاف حقوقی، برای تخریب وجهه چنین شخصیتی استفاده می‌کنند و از این طریق به دنبال لطمه زدن به پرسپولیس و روحیات هواداران آن هستند. در این ارتباط، بنا بر اسناد پرونده اعلام می‌شود حکم صادره هیچ ارتباطی به بعضی شایعات مطرح‌شده که از وی بسیار دور است، ندارد. بعضی برچسب‌ها به هیچ طریقی به بعضی افراد نمی‌چسبند. طرح چنین مسائلی از سوی بعضی فعالان فضای مجازی و رسانه‌هایی که تمایلات رنگی آن‌ها دیگر بر کسی پوشیده نیست، با اهداف مشخصی چون ضربه زدن به پرسپولیس، لطمه به انسجام آن و کاهش تمرکز مجموعه باشگاه و تیم صورت می‌گیرد تا رقبا بتوانند از آن به عنوان یک فرصت استفاده کنند که این با هوشیاری هواداران، رخ نخواهد داد.

و اما همان‌گونه که اعلام شد؛ باشگاه پرسپولیس به طور جدی و با توجه به ظرفیت‌های موجود در مقررات فوتبال، در حال پیگیری این موضوع و حمایت از مدیر و چهره ارزشمند خود است. از همان لحظات ابتدایی، پیگیری آغاز شد و امروز هم مسئولین حقوقی باشگاه با مقامات ذی‌ربط در فدراسیون فوتبال گفت‌وگو داشتند.

باشگاه پرسپولیس در این ارتباط نسبت به انجام استیناف‌خواهی اقدام کرده است تا حکم نهایی در آنجا و پس از بررسی مستندات و دفاعیات مشخص شود. تا آن زمان نیز نظر به قوانین فوتبال کشورمان، مدیر تیم فوتبال پرسپولیس مشکلی برای انجام وظایف و مسئولیت‌های محوله خود در تیم، از جمله در جریان مسابقات پیش رو نخواهد داشت.

از این رو شایسته است هواداران پرسپولیس ضمن برخورد هوشیارانه با امواج خبری که آن‌ها و در نهایت پرسپولیس را هدف قرار می‌دهد، اجازه افزایش تنش و حواشی در این موضوع و دیگر موارد مشابه را ندهند.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top