تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/06/11 - 03:15
کد خبر: 543434

عراقچی: ترور مقامات هیچ خللی در عزم پولادین مردم یمن برای حمایت از آرمان فلسطین ایجاد نمی‌کند

عراقچی: ترور مقامات هیچ خللی در عزم پولادین مردم یمن برای حمایت از آرمان فلسطین ایجاد نمی‌کند

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به ترور مقامات یمن توسط رژیم صهیونیستی بیان کرد: ادامه بی‌عملی سازمان ملل در قبال نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل از سوی رژیم صهیونیستی اعتبار هنجارهای بنیادین حقوق بین‌الملل را به شدت مخدوش کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به مناسبت شهادت نخست‌‌وزیر، وزیر امور خارجه و چند مقام ارشد دیگر دولت یمن در جریان حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به این کشور، تاکید کرد: ترور بزدلانه رهبران یمنی که با نقض فاحش حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی یمن همراه بود، جنایتی شنیع و بی‌سابقه علیه ملت بزرگ و آزاده یمن است که طی 2 سال گذشته نام خود را به‌عنوان حامی و مدافع راستین مردم مظلوم فلسطین در صفحات تاریخ ثبت کرده است.

متن پیام عراقچی به شرح زیر است:

با نهایت تأثر و اندوه، شهادت  احمد غالب الرهوی نخست‌وزیر، جمال عامری وزیر امور خارجه، و چند مقام ارشد دیگر دولت تغییر و سازندگی یمن در جریان تجاوز نظامی سبعانه رژیم صهیونیستی به این کشور را به مردم قهرمان یمن، ملت مظلوم فلسطین و همه مسلمانان و آزادگان جهان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

ترور بزدلانه رهبران یمنی که با نقض فاحش حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی یمن همراه بود، جنایتی شنیع و بی‌سابقه علیه ملت بزرگ و آزاده یمن است که طی 2 سال گذشته نام خود را به‌عنوان حامی و مدافع راستین مردم مظلوم فلسطین در صفحات تاریخ ثبت کرده است. 

ادامه بی‌عملی سازمان ملل در قبال نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل از سوی رژیم صهیونیستی و گسترش دامنه تجاوزات و جنایات این رژیم در منطقه غرب آسیا همزمان با تشدید نسل‌کشی در غزه و حملات مکرر به یمن و سوریه و لبنان، که با  حمایت نظامی و سیاسی آمریکا و انگلیس و برخی دیگر از کشورهای غربی صورت می‌گیرد، اعتبار قواعد و هنجارهای بنیادین حقوق بین‌الملل را به شدت مخدوش کرده و این کشورها را به همدستان و شرکای جنایات رژیم اشغالگر تبدیل کرده است. این وضعیت تهدیدی بی‌سابقه علیه صلح و امنیت بین‌المللی و خطری وجودی علیه انسانیت است. 

کشورهای منطقه و جامعه جهانی وظیفه دارند برای توقف نسل‌کشی در غزه و مواخذه و مجازات سران رژیم صهیونیستی اقدامی عاجل و موثر انجام دهند.

اینجانب ضمن ابراز همدردی عمیق با مردم مقاوم یمن و خانواده‌های شهدا، علو درجات آنها را از خداوند متعال خواستارم. 

بدون تردید اقدام جنایتکارانه رژیم منفور و غاصب صهیونیستی هیچ خللی در عزم پولادین مردم یمن برای دفاع از عزت و استقلال خود و حمایت از آرمان فلسطین ایجاد نمی‌کند بلکه شعله‌های مقاومت را در این کشور و سراسر منطقه فروزان‌تر خواهد نمود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جان نثاری: بازگشت به دانشگاه، یعنی بازگشت به ریل پیشرفت کشور/دانشگاه باید سردمدار حل نظام مسائل کشور باشد
مدارس و دانشگاه‌های اصفهان تا دوشنبه غیر حضوری شد
آغاز مرحله دوم رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه/ شلیک انبوهی از موشک‌ها
آقای اژه‌ای! به دانشگاه‌های تهران هم سری بزنید!
بلیت بازار سیاه به ۵ میلیون تومان رسید/گلایه هواداران دو تیم ازمسئولان
تب ناگهانی و بدن درد شدید نشانه آنفلوآنزاست؛ نه آلودگی هوا
ظرفیت ورزشگاه امام خمینی اراک تکمیل شد
تاکید «عارف» بر استعدادیابی نخبگان در مناطق محروم
جنگ سرد عربستان و امارات در «حضرموت» یمن؛ آمریکا و انگلیس مشغول کارند
گزارش نیروی دریایی آمریکا از کابوس نبرد با ارتش یمن
دینداری به‌سبک اردستانی؛ نقد یک قرائت نرم اما انحراف‌زا
جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل ۹۰ درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است
پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری
کشف محموله تاریخی ۲۸۰۰ ساله در فریدونکنار/ دستگیری ۴ متهم اصلی
وزیر علوم: ساخت ۴هزار خوابگاه دانشجویان متأهل را آغاز کردیم
کشاورزی ایران در لبه بحران/ خطر در کمین امنیت غذایی‌/ ‌انحصارهای مخرب ادامه دارد!
کاهش سقف مهریه؛ زنگ خطر برای عدالت خانوادگی
مقام مصری: کوچاندن فلسطینیان از نوار غزه خط قرمز ما است
دروغ‌های بزرگ رسانه‌های ضد انقلاب درباره یک محکوم امنیتی
اوشاکوف: مسکو منتظر پاسخ واشنگتن درباره مذاکرات پوتین و ویتکاف است
چین درباره مجوزهای صادرات عناصر نادر خاکی کوتاه آمد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top