تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/06/13 - 01:17
کد خبر: 543562

بهره برداری از ۴ پروژه عمرانی در تهران

بهره برداری از ۴ پروژه عمرانی در تهران

شهردار تهران با اشاره به بهره‌برداری از ۴ پروژه عمرانی در پایتخت درباره آخرین روند افتتاح بزرگراه‌های جدید توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، آئین بهره برداری از ۴ پروژه اثرگذار عمرانی پایتخت (محدوده غرب تهران) در قالب یکصد و هشتاد و هفتمین پویش امید و افتخار، عصر امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، جمعی از مدیران شهری و برخی اعضای شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در صدوهشتاد و هفتمین پویش امید و افتخار اظهارداشت: بخش اول بزرگراه شهید بروجردی افتتاح شد و ۱.۲ کیلومتر باقیمانده نیز امسال افتتاح خواهد شد و پرونده بزرگراه شهید بروجردی بسته خواهد شد.

وی افزود: یال غربی بزرگراه یادگار امام نیز به میدان فتح و به سمت بزرگراه شهید بروجردی و در نهایت به آزادگان ختم خواهد شد و یک مسیری مانند اتوبان امام علی (ع) می‌تواند برای غرب تهران بازگشایی کند.

انجام بیش از ۱۰۸ پروژه عمرانی در ۴ سال اخیر 

همچنین در این مراسم عباس شعبانی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران به ارائه توضیحاتی درباره این ۴ پروژه پرداخت و اظهار کرد: ۴ سال از این دوره از مدیریت شهری گذشت. در معاونت فنی و عمران ۳ فعالیت عمده داریم؛ فعالیت اول احداث پروژه‌های کلان مقیاس است. فقط پروژه‌های معطوف به معاونت فنی در این دوره، ۱۰۸ پروژه است. ارزش ریالی این پروژه‌ها حدود ۳۰ هزار میلیارد است. البته پروژه‌های عمرانی مناطق که حدوداً بیش از ۲۰۰ پروژه است را حساب نکردیم.

وی ادامه داد: فعالیت دوم نگهداشت شهر است. نگهداشت شهر وظیفه اصلی معاونت عمران است. بالغ بر ۱۰۰۰ همت پول برای احداث پل‌های موجود نیاز داریم.

به اندازه فاصله جلفا تا چابهار آسفالت‌ریزی در تهران انجام داده‌ایم 

شعبانی گفت: حدود ۴۱ تقاطع و سازه را مقاوم سازی کردیم. از ابتدای دوره ۵/۶ میلیون تن آسفالت ریختیم. اگر مقیاس بگیریم به عرض ۱۴ متر، از جلفا تا چابهار را آسفالت کردیم که ارزش ریالی آن معادل ۲۸ هزار میلیارد تومان است. این را باید با بودجه عمرانی یک استان مقایسه کرد.

معاون شهردار تهران گفت: فعالیت سوم هدایت فعالیت‌های عمرانی در مناطق است. از تهیه طرح‌های گوناگون گرفته تا موضوعاتی که در شورای فنی مطرح شد. فقط بالغ بر ۱۰۰ هزار آزمایش پیرامون طرح‌های عمرانی انجام شده است.

وی با اشاره به ۴ پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شوند هم گفت: در تقاطعاتی که باید طبق طرح جامع اجرا می‌کردیم، چند طرح مانده بود. یکی بزرگراه فتح که قسمتی از پروژه ادامه غربی یادگار امام بود. وقتی پروژه را تحویل گرفتیم کل این پروژه در میدان فتح و جی حدود ۱۰ درصد پیشرفت داشت. الان به نقطه‌ای رسیدیم که تا ۲۰ مهرماه میدان افتتاح و بازگشایی خواهد شد.

شعبانی گفت: پروژه بعدی جنت آباد-ابشناسان بود که به خاطر موضوعات ترافیکی سنگین مورد بررسی قرار گرفت. این پروژه معارضان تاسیساتی زیادی هم داشت و در جریان کار لوله گاز قطوری هم داشت که جا به جا شد. در نهایت یک چراغ قرمز وسط بزرگراه حذف شد. پروژه سوم فتح-باغستان است که در این مرحله از افتتاح ورودی‌ها و خروجی‌های اصلی این قسمت باز شد. بنابراین در محدوده تقاطع فتح و ازادگان یک گشایش ترافیکی ایجاد خواهد شد. پروژه چهارم هم مربوط به بزرگراه چمران است که به جهت تردد از بزرگ‌ترین بزرگراه‌های تهران است؛ اما نواقصی دارد. چند روز گذشته تقاطع شمال به شمال چمران بازگشایی شد.

معاون شهردار تهران در پایان گفت: این ۴ پروژه به قیمت قبل ۱۲۰۰ میلیارد هزینه برده و امروز با دستور شهردار تهران به صورت رسمی افتتاح می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top