تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/06/13 - 02:45
کد خبر: 543572

قم طی پنج سال آینده به قطب گردشگری و سرمایه‌گذاری کشور تبدیل می‌شود

قم طی پنج سال آینده به قطب گردشگری و سرمایه‌گذاری کشور تبدیل می‌شود

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با توسعه زیرساخت‌ها، حمایت بخش خصوصی و استمرار ثبات مدیریتی، استان قم طی پنج سال آینده جایگاه ویژه‌ای در گردشگری داخلی و خارجی پیدا می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ سید رضا صالحی‌امیری دیروز در حاشیه افتتاح یک هتل در قم گفت: نخستین بازدید ما از ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی استان در اتاق بازرگانی انجام شد؛ مجموعه نمایشگاه‌ها نشان‌دهنده توسعه قابل توجه زیرساخت‌های صنعتی، تجاری و گردشگری است و نوید آینده‌ای روشن برای سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی استان قم را می‌دهد.

صالحی‌امیری با اشاره به افتتاح مجموعه «شهر شادی» گفت: این پروژه با مساحت 11 هزار مترمربع و سرمایه‌گذاری 450 میلیارد تومان بخش خصوصی، فضایی تفریحی و نشاط‌آور برای جوانان فراهم کرده و بخشی از نیازهای نسل جوان را پاسخگو خواهد بود.

وی افزود: هتل آوا قم نیز با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و طراحی مدرن، ظرفیت اقامتی 100 تختخواب را فراهم کرده و نشان‌دهنده رشد زیرساخت‌های گردشگری استان است؛ این هتل سه ستاره، با معماری و نقشه‌ای منظم، تجربه مناسبی برای گردشگران داخلی و خارجی ایجاد می‌کند.

صالحی‌امیری با قدردانی از استاندار قم، تأکید کرد: استاندار با شناخت دقیق حوزه گردشگری و تجربه موفق، نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌ها و فعال‌سازی پروژه‌های نیمه‌تمام استان داشته است.

وی ادامه داد: قم با ظرفیت میراث فرهنگی، صنایع دستی و پذیرش گردشگران داخلی و خارجی، قابلیت تبدیل شدن به یکی از قطب‌های گردشگری ایران را دارد و می‌تواند پس از مشهد و شیراز، مقصد اصلی گردشگری زیارتی باشد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: برای جذب گردشگران، توسعه زیرساخت‌ها ضروری است؛ گردشگران باید اقامتگاه، خدمات رفاهی و امکانات تفریحی مناسب داشته باشند و این مهم بدون مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست.

صالحی‌امیری درباره برنامه‌ریزی دولت در حوزه گردشگری اعلام کرد: طبق برنامه هفتم، هدف‌گذاری رشد سالیانه 25 الی 30 درصدی گردشگری قم تعیین شده است و با همکاری مدیریت استان و سرمایه‌گذاران، تحقق این هدف امکان‌پذیر است.

وی افزود: حوزه زیارتی، به ویژه جمکران و حرم مطهر حضرت معصومه (س)، ظرفیت جذب میلیون‌ها گردشگر داخلی و خارجی را دارد و پروژه‌های زیرساختی با همکاری بخش خصوصی در مسیر فعال‌سازی قرار گرفته‌اند.

وزیر گردشگری با اشاره به آمار سال گذشته گفت: 7 میلیون و 399 هزار نفر گردشگر خارجی وارد کشور شدند و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، هدف افزایش گردشگران عراقی به پنج میلیون نفر با همکاری وزیر این کشور تعیین شده است.

وی تصریح کرد: فعال شدن فرودگاه قم، امکان ورود مستقیم گردشگران از کشورهای خلیج فارس و سایر مناطق را فراهم می‌کند و می‌تواند مقصد دوم گردشگران برای سفرهای داخلی و زیارتی باشد.

صالحی‌امیری درباره حمایت‌های مالی دولت اعلام کرد: حدود 20 هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی، 4 هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه و 4 هزار میلیارد دیگر از بانک‌ها (28 همت) تسهیلات هتل‌ها، و 6 همت برای مشاغل روستایی، صنایع دستی و بوم‌گردی اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: با مصوبه‌های جدید دولت و مشوق‌های مالی، سرمایه‌گذاران می‌توانند در توسعه زیرساخت‌های گردشگری و اقامتی استان سرمایه‌گذاری کنند و از حمایت‌های مالی بهره‌مند شوند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تأکید کرد: بازدید امروز از پروژه‌های صنعتی و گردشگری استان و گفتگو با سرمایه‌گذاران، نشان‌دهنده رشد سریع و تغییرات محسوس در شهر، سبک زندگی و معماری قم است و این پیام روشنی از پیشرفت استان به دولت منتقل می‌کند.

صالحی‌امیری در پایان گفت: با استمرار ثبات، امنیت و حمایت مدیریت استان، طی پنج سال آینده قم به قطبی بزرگ برای گردشگری داخلی و خارجی تبدیل خواهد شد و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، زمینه رشد پایدار اقتصادی و فرهنگی استان را فراهم خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
1404/06/14 - 12:55

احتمالاً قطب کویر گردی خواهد شد!
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top