تاریخ انتشار: جمعه 1404/06/14 - 17:52
کد خبر: 543603

سفر هیات ۵ نفره از افغانستان به ایران به ریاست معاون ثبت احوال

سفر هیات ۵ نفره از افغانستان به ایران به ریاست معاون ثبت احوال

سخنگوی اداره آمار و اطلاعات حکومت سرپرست افغانستان گفت که به‌ منظور حل مشکلات مربوط به تثبیت هویت مهاجران افغان، هیاتی پنج‌ نفره به ریاست «محمدنبی نصرت» معاون ثبت احوال این اداره، به جمهوری اسلامی ایران سفر کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «محمد حلیم رافع» سخنگوی اداره آمار و اطلاعات حکومت سرپرست افغانستان در گفت‌ وگو با خبرگزاری صدای افغان (آوا) اظهار داشت که این هیات برای بررسی و حل مشکلات مربوط به تثبیت هویت مهاجران به ایران اعزام شده است و به‌دنبال آن، تیم کارمندان توزیع کارت هویت الکترونیکی نیز به این کشور اعزام خواهند شد تا روند صدور کارت الکترونیکی شناسایی مهاجران افغان به‌صورت رسمی آغاز شود.

وی افزود که هیات اعزامی با صلاحیت کامل، راهکارهای بهبود روند تثبیت هویت مهاجران افغان در ایران را بررسی و نیازهای کاری تیم‌های موظف را تکمیل خواهد کرد تا مشکلات هویتی مهاجران هرچه زودتر رفع شود.

به گفته سخنگوی اداره آمار و اطلاعات حکومت سرپرست افغانستان، محمد نبی نصرت معاون ثبت احوال این کشور، ارائه خدمات تثبیت هویت و ثبت احوال شخصی را از اولویت‌های اصلی این اداره بیان و تاکید کرده است تلاش‌های همه‌جانبه برای حل مشکلات مهاجران افغان ادامه خواهد داشت.

به گزارش صدای افغان، پس از اخراج گسترده مهاجران افغان از ایران، روند توزیع کارت تابعیت در این کشور با کندی مواجه شد. این در حالیست که مهاجران قانونی در ایران نیاز جدی به دریافت این کارت دارند و وزارت کشور ایران اعلام کرده است که بدون مدرک شناسایی معتبر، کارت آمایش و سایر مدارک اقامتی اتباع قابل تمدید نخواهد بود.

صدای افغان افزود: با این حال، تا پیش از این هیچ اقدام عملی از سوی حکومت سرپرست افغانستان در این زمینه صورت نگرفته بود.

مسئولان اداره آمار و اطلاعات حکومت سرپرست افغانستان به‌ تازگی اعلام کرده‌اند که روند توزیع کارت شناسایی مهاجران افغان در خارج از کشور در مسیر پیشرفت قرار دارد و روند توزیع کارت شناسایی الکترونیکی برای مهاجران افغان در خارج از کشور از جمله ایران، قرار است به‌زودی آغاز شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top