تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/06/23 - 22:38
کد خبر: 544224

کمالوندی:

برای تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران تلاش می‌کنیم

برای تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران تلاش می‌کنیم

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت که «در سفر به وین برای تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران در محکومیت حمله به تاسیسات هسته‌ای، با کشورهای مختلف رایزنی خواهیم کرد».

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  «بهروز کمالوندی» معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران روز یکشنبه و در بدو ورود به وین به‌منظور شرکت در کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، با اشاره به حملات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران گفت: با توجه به تحولات ماه‌های اخیر ایجاب می‌کرد ایران حضور فعالی در این کنفرانس سالانه داشته باشد. حملات به تاسیسات مشکل جدی برای معاهده ان‌پی‌تی و دیگر مقررات بین‌المللی ایجاد می‌کند و موضوعی صرفاً مربوط به ایران نیست.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا پیش‌نویس قطعنامه‌ای از سوی ایران ارائه شده است که در راستای قطعنامه‌های قبلی از جمله ۴۸۷ شورای امنیت و ۵۳۳ و ۴۴۴ است که ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای را مورد توجه و تاکید قرار می‌دهد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: البته در همان گام‌های اول آمریکا نسبت به تصویب این قطعنامه سنگ‌اندازی می‌کند و کشورهای عضو و آژانس را تهدید کرده است که اگر این قطعنامه تصویب شود کمک‌هایش به آژانس را قطع می‌کند. از این رو ما باید با کشورهای مختلف رایزنی کنیم و در سخنرانی مهندس (محمد) اسلامی (رئیس سازمان انرژی اتمی ایران) این موضوعات مورد توجه قرار گرفته است.

کمالوندی با بیان اینکه «دنیا باید بر اساس نظم و صلح و ثبات باشد نه زورگویی و یکجانبه‌گرایی»، گفت: موضوع حمله به تاسیسات هسته‌ای فقط مساله ایران نیست و هدف ما و نمایندگی‌مان در وین این است که برای تصویب این قطعنامه تلاش کنیم و امیدواریم همه کشورها با درک اینکه این مساله صرفاً مربوط به ایران نیست، بلکه نظم و حقوق بین‌الملل را به مخاطره انداخته است، با قطعنامه پیشنهادی ایران موافقت کنند.

کنفرانس عمومی آژانس از روزهای دوشنبه تا جمعه ادامه می‌یابد و محمد اسلامی، رئیس‌سازمان انرژی اتمی ایران ضمن سخنرانی در این کنفرانس، ملاقات‌های چندجانبه‌ای را نیز خواهد داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top