تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/06/23 - 23:07
کد خبر: 544226

قاتل سریالی ۱۳ مرد مازندرانی:

« اشتباه کردم»

« اشتباه کردم»

قاتل سریالی که مرتکب قتل ۱۳ شوهر صیغه‌ای خود شده است در دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات، اقدامات خود را اشتباه دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات کلثوم اکبری، زن ۵۶ ساله که به عنوان قاتل سریالی مردان مازندرانی شناخته شده، برگزار شد. در این جلسه، متهم در آخرین دفاعیات خود گفت: اشتباه کردم، اگر می‌دانستم که کار به اینجا می‌رسد، هیچ‌گاه چنین اقداماتی نمی‌کردم.

کلثوم اکبری که در شهریور ماه ۱۴۰۲ به جرم قتل همسر صیغه‌ای خود در شهرستان محمودآباد دستگیر شد، در ابتدا تنها به قتل یک مرد ۸۲ ساله اعتراف کرده بود. اما تحقیقات بعدی نشان داد که او در طول ۲۰ سال گذشته، به قتل ۱۳ شوهر صیغه‌ای خود دست زده است. تاکنون او به قتل ۱۱ مرد اعتراف کرده، اما احتمال می‌رود که تعداد قربانیان واقعی بیشتر از این باشد.

این قاتل سریالی که در ابتدا تمامی مرگ‌ها را به دلایل طبیعی مانند سکته یا بیماری‌های قلبی نسبت می‌داد، با کشف شواهد جدید مشخص شد که همه قربانیان به‌طور مشکوکی جان خود را از دست داده‌اند. بسیاری از آنها به‌ویژه کسانی که تحت ارتباط با کلثوم قرار داشتند، به‌دلیل مصرف داروهای مختلف و نوشیدنی‌های خاصی که توسط او تهیه می‌شد، جان خود را از دست داده‌اند.

آخرین مورد قتل که منجر به دستگیری او شد، مربوط به مردی ۸۲ ساله است که پس از چند ماه زندگی مشترک با کلثوم، به‌طور مشکوکی جان خود را از دست داد. این مرد پیش از مرگش به فرزندانش گفته بود که همسرش او را به مصرف قرص‌های قلبی و فشار خون وادار کرده و او به‌طور مداوم بعد از مصرف نوشیدنی‌هایی که کلثوم تهیه می‌کرد، حالش بد شده و اغلب به اغما می‌رفته است.

در حال حاضر، پرونده‌های متعدد قتل‌های مشکوک تحت رسیدگی است و مقامات قضائی در حال بررسی جزئیات بیشتری از این جنایات می‌باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اگر دولت عامل تورم است، پس برنامه دولت برای مهار تورم کجاست؟
۹ پیامد بارورسازی ابرها؛ شایعه ابر دزدی فاقد مبنای علمی است
نمی‌بینم آمریکا کجای توافق رو نقض کرده؟!
فرمایش رهبر انقلاب درباره مذاکرات عقلانی‌ترین موضع است
«تصویر وطن» همچنان پذیرای آثار هنرمندان؛ تمدید مهلت ارسال تا پایان تیر
آمادگی کامل جامعه دانشگاهی برای برگزاری باشکوه مراسم وداع با رهبر شهید
رضاییان پا جای مودریچ گذاشت
هیئت مذاکره‌کننده ایرانی «میناب ۱۶۸» زوریخ را ترک کرد
استاد تراز انقلاب اسلامی باید از مکتب چمران الگو بگیرد
آزمون کارشناسی ارشد در زمان مقرر برگزار می‌شود
تصمیم نهایی درباره تنگه هرمز با ایران است
نقض بند اول تفاهم در لبنان، پاسخ قاطع نظامی می‌طلبد / مسئولان نسبت به خون شیعیان بی‌تفاوت نباشند
بومی‌سازی فناوری تولید قالب‌های استاندارد برای صنایع نوشیدنی و بهداشتی
بسیج دانشجویی شریف: از امروز خیابان کمیته نظارت بر مذاکرات است
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
ایران قدرتمندتر شد؛محاسبات ترامپ ونتانیاهو اشتباه بود
اضافه شدن ۲۲ رشته گرایش جدید به آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۶
مبنای کار مذاکرات «تعهد در مقابل تعهد» است
بازی ایران بلژیک در ترافیک اینترنت رکورد زد
از چوپانی تا درخشش با پیراهن ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top