تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/02 - 16:13
کد خبر: 544932

تشکیل شورای راهبردی مرمت، بازسازی و احیای حریم تئاتر شهر

تشکیل شورای راهبردی مرمت، بازسازی و احیای حریم تئاتر شهر

هم‌زمان با شروع فصل جدید فعالیت‌های مدیریت تئاتر شهر، «شورای راهبردی مرمت، بازسازی و احیای حریم» این مجموعه با هدف تسریع در امور مربوط به محیط پیرامونی تئاتر شهر آغاز به کار می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، محمد احیایی رئیس امور علمی فرهنگی و اجتماعی حوزه معاون اول رئیس جمهور، سعید جمشیدی مدیرکل دفتر طرح های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سعید اسدی مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران، علی عباسی کارشناس مسئول اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مجید فرجی کارشناس مسئول اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی عصر روز سه شنبه اول مهر به دعوت کورش سلیمانی رئیس تئاتر شهر به منظور بررسی تازه‌ترین فعالیت‌ها و برنامه‌های پیش روی عملیات بازسازی و بهسازی حریم تئاتر شهر در این مجموعه حضور پیدا کردند.

سلیمانی رئیس مجموعه تئاتر شهر در این دیدار ضمن قدردانی از همه هنرمندان، مدیران، اهالی رسانه و دیگر فعالان عرصه تئاتر که طی ماه‌های گذشته با دقت زیاد پیگیر اتفاقات و فعالیت‌های مربوط به حریم تئاتر شهر هستند، گزارشی از روند فعالیت‌های انجام گرفته در این زمینه ارائه داده و بر ضرورت اتمام هرچه زودتر عملیات عمرانی مرتبط با محیط پیرامونی تئاتر شهر که هنرمندان و مخاطبان را برای حضور در این مجموعه با مشکلات فراوانی روبه رو ساخته است، تاکید کرد.

وی افزود: آن چه اکنون در محیط پیرامونی تئاتر شهر برای ساخت حریم مجموعه اتفاق افتاده مشمول مدت زمانی طولانی شده که می بایست هرچه زودتر برای پایان این عملیات عمرانی اقدامات لازم را انجام داد. برگزاری جلسه امروز و حضور بزرگوارانی که دعوت ما را پذیرفتند نشان دهنده اهمیت موضوع است. شرایطی که به نظر می آید با همکاری و همراهی دستگاه های مرتبط می تواند موجب بروز اتفاقات خوب و زودهنگامی در این زمینه شود.

سعید جمشیدی مدیرکل دفتر طرح های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این دیدار ضمن ارائه گزارشی مشروح از روند بهسازی و بازسازی حریم تئاتر شهر گفت: آن چه اکنون برای همه ما مهم است خروج روند ماجرای بهسازی حریم از بوروکراسی های پیچیده اداری است. مسیری که بنده و همکارانم هم در دفتر طرح های عمرانی، هم در اداره‌کل هنرهای نمایشی، هم در مجموعه تئاتر شهر و هم دیگر مجموعه های مرتبط با جدیت مشغول پیگیری هستیم.

وی با قدردانی از حضور رئیس امور علمی فرهنگی و اجتماعی حوزه معاون اول رئیس جمهور و کارشناسان میراث فرهنگی در این جلسه تصریح کرد: بی تردید برگزاری این جلسه می تواند آغاز بسیار مهم و موثری برای تسریع در تکمیل روند بازسازی و بهسازی حریم تئاتر شهر برای برون رفت از این شرایط باشد. خوشبختانه طی روزهای گذشته هم در حوزه مرتبط با شهرداری تهران، هم در حوزه میراث فرهنگی و هم در دیگر حوزه های مرتبط اتفاقات خوبی در حال انجام است که می تواند به تسریع در تکمیل عملیات بازسازی و بهسازی حریم تئاتر شهر کمک کند. مسیری که بنده و همکارانم آماده ایم تا به واسطه فصل جدید فعالیت های تئاتر شهر و برگزاری این جلسه کارهای موثری را برای پایان عملیات حریم انجام دهیم.

محمد احیایی رئیس امور علمی فرهنگی و اجتماعی حوزه معاون اول رئیس جمهور هم در بخش دیگری از این جلسه، با اهمیت برشمردن پایان هرچه زودتر عملیات حریم تئاتر شهر به عنوان یکی از مطالبات مهم مخاطبان و هنرمندان گفت: برگزاری این نشست طبیعتا مقدمه ای برای برپایی جلسات کارشناسی و تخصصی دیگری است که می بایست هرچه زودتر به مرحله عمل برسد. در این زمینه از همه ذی‌نفعان درخواست می کنم تا به واسطه نتایج این جلسات ، گزارش های کارشناسی خود را هرچه زودتر ارائه داده تا بنده و همکارانم به تناسب اختیار و توان‌مان هر کاری که می‌توانیم برای تسریع در امور حریم تئاتر شهر انجام دهیم.

سعید اسدی مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران هم در بخش دیگری از این جلسه، گزارش مشروحی از روند مکاتبات و مذاکرات اداری انجام گرفته در زمینه عملیات حریم مجموعه تئاتر شهر ارائه و بر ضرورت تسریع در عملیات عمرانی تاکید کرد.

سپس علی عباسی و مجید فرجی کارشناسان مسئول اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی به بیان نقطه نظرات فنی خود با محوریت ضرورت پایان عملیات حریم مجموعه تئاتر شهر پرداخته و از آمادگی مجموعه فعالیتی خود برای همکاری خبر دادند.

در پایان این جلسه تشکیل «شورای راهبردی مرمت، بازسازی و احیای حریم تئاتر شهر» با حضور مدیرکل هنرهای نمایشی، مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی، مدیر دفتر طرح های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعدادی دیگر از نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری تهران، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاونت فرهنگی اجتماعی معاون اول ریاست جمهوری و دیگر مجموعه های مرتبط به تصویب رسید. این در حالی است که پیگیری اتمام فاز اول حریم تئاتر شهر تا پایان مهر سال ۱۴۰۴ ، سازماندهی و تدوین الحاقات و اقدامات شهرداری تهران در رابطه با حریم تئاتر شهر با حضور مدیران این مجموعه، تعامل با اداره کل میراث فرهنگی استان تهران جهت رسیدگی در فازهای مختلف از تزئینات تا استحکام بنای تئاتر شهر، رایزنی های لازم توسط اداره کل میراث فرهنگی استان تهران با شهرداری منطقه ۱۱ تهران با هدف ساماندهی فضای بیرونی تئاتر شهر پس از اتمام فازهای مختلف بهسازی حریم، از دیگر نکاتی بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top