تاریخ انتشار: شنبه 1404/07/05 - 17:42
کد خبر: 545097

۱۴۱ عابر پیاده قربانی تصادفات شدند

۱۴۱ عابر پیاده قربانی تصادفات شدند

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، تعداد تصادفات منجر به فوت دوچرخه‌سواران در سال گذشته ۲ نفر بوده که این رقم در ۶ ماهه نخست سال جاری به ۳ نفر افزایش یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ به موضوع تخلفات و تصادفات مرتبط با دوچرخه و اسکوتر در معابر شهری پرداخت و اظهار کرد: هر فردی که قصد رانندگی با وسیله نقلیه موتوری زمینی را دارد، باید دارای گواهینامه متناسب با آن وسیله باشد. اما دوچرخه‌، مشمول این ماده نمی‌شود و نیازی به گواهینامه ندارند، اما باید در مسیرهای ویژه و مخصوص دوچرخه تردد کند و همچنین رعایت قوانین و استفاده از تجهیزات ایمنی مانند کلاه ایمنی برای راکبان آن الزامی است.

سرهنگ کشیر با اشاره به گسترش استفاده از دوچرخه و اسکوتر در سطح شهر افزود: در حالی که حمل‌ونقل سبک به عنوان راهکاری برای کاهش آلودگی و ترافیک مطرح شده، استفاده بی‌ضابطه از این وسایل موجب افزایش تصادفات و تخلفات شده و زنگ خطر را برای شهروندان به صدا درآورده است.

وی در ادامه افزود: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، تعداد تصادفات منجر به فوت دوچرخه‌سواران در سال گذشته 2 نفر بوده که این رقم در 6 ماهه نخست سال جاری به 3 نفر افزایش یافته است.

وی با ابراز نگرانی از افزایش آمار فوتی‌ها گفت: شهروندان باید پیش از استفاده از هر نوع وسیله نقلیه، فرهنگ صحیح رانندگی با آن را مطابق قوانین و مقررات بیاموزند تا شهری امن برای خود و دیگران بسازند.

سرهنگ کشیر در پایان گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری تعداد 2783 نفر عابرین پیاده در صحنه تصادف مجروح شدند و متاسفانه 141 نفر نیز جان خود را در تصادفات از دست دادند که امیدواریم با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ، شاهد کاهش این آمار و ارقام باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top