تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/07/06 - 04:21
کد خبر: 545160

آیت‌الله جوادی آملی: هیچ ملتی جز ملت فرومایه سلطه بیگانگان را نمی‌پذیرد

آیت‌الله جوادی آملی: هیچ ملتی جز ملت فرومایه سلطه بیگانگان را نمی‌پذیرد

آیت‌الله جوادی آملی، گفت: سلطنت آن است انسان بر مال، جامعه و کشور خویش مسلط است، لذا هیچ ملتی جز ملت فرومایه حاضر به پذیرش سلطه بیگانگان و غارت کشور خود نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ آیت‌الله‌ جوادی آملی در پایان جلسه درس فقه امروز خود (5 مهر 1404) که در محل مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به بیان نورانی امیرالمؤمنین(علیه السلام) مبنی بر اینکه « لَا یَمْنَعُ الضَّیْمَ الذَّلِیلُ»، اظهار کرد: معنای سلطنت آن است که انسان بر مال خود مسلط است و جامعه نیز بر کشور خویش مسلط است، لذا هیچ ملتی جز ملت فرومایه حاضر به پذیرش سلطه بیگانگان و غارت کشور خود نیست.

وی افزود: اگر ملتی باور کند که زندگی دنیا جز چند نفس نیست و با یک نفس به پایان می‌رسد و شهادت نیز «روح و ریحان» است، دیگر از تهدیدها و فشارها هراسی نخواهد داشت، بر همین اساس اسلام نیز بر اصل عزت و مقاومت تأکید دارد، همان گونه که حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) فرمودند «رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ» سنگ را از هر کجا که آمد، به همانجا برگردانید؛ مرد باشید و مردانه زندگی کنید.

مرجع تقلید شیعیان، گفت: در روایات اهل بیت عصمت و طهارت(ع) آمده که انسان مالک مطلق آبرو نیست، بلکه امین خداوند بر آن است؛ همان‌گونه که ناموس زن، امانت الهی است و لذا اگر هتک شود کسی نمی‌تواند رضایت دهد، حتی خود او حق ندارد در این امانت الهی تصرفی برخلاف رضای خدا داشته باشد. آبروی مؤمن نیز چنین است و در حقیقت، امانت خداوند نزد بندگان به شمار می‌آید، لذا شما اجازه ندارید که ذلیل باشید و آبروی خودتان را ببرید.

آیت‌الله جوادی آملی عنوان کرد: امام معصوم (علیه السلام) می فرمایند «إنَّ اللّه فَوَّضَ إلَی المُؤمِنِ اُمورَهُ کُلَّها، و لَم یُفَوِّضْ إلَیهِ أن یَکونَ ذَلیلاً»، خداوند همه امور را به دست مؤمن سپرده، اما اجازه نداده که او ذلیل شود، بنابراین ملت نیز حق ندارد خود را ذلیل کند و آبروی خود را ذلیلانه از بین ببرد.

این مرجع تقلید در پایان ابراز امیدواری کرد خداوند به حرمت آبروی اهل‌بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام)، این کشور را تا زمان ظهور صاحب اصلی‌اش از هر خطری محفوظ بدارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top