تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/07/06 - 16:29
کد خبر: 545254

مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم تغییر کرد

مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم تغییر کرد

در حکمی از سوی رئیس سازمان سینمایی، مجتبی بهزادیان به جای میثم زندی به عنوان مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم منصوب شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، در حکمی از سوی رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، مجتبی بهزادیان به عنوان مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم منصوب شد.

در حکم رائد فریدزاده خطاب به مجتبی بهزادیان آمده است:

«نظر به سوابق و تجارب ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاونت محترم ارزشیابی و نظارت، به موجب این حکم به سمت مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره‌برداری از تمامی ظرفیت‌های موجود، همکاری و همراهی فعالان عرصه صنعت تصویر، در راستای پیشبرد اهداف سازمان و ارتقاء شکوفایی سینمای کشور عزیزمان، موفق و پیروز باشید. از خداوند متعال برای شما توفیق روز افزون مسئلت دارم.»

رئیس سازمان سینمایی همچنین از خدمات میثم زندی طی دوران سرپرستی این اداره‌کل قدردانی و برای ایشان سلامتی و توفیق روزافزون در مسئولیت‌های آتی آرزو کرد.

میثم زندی با حکم سید روح‌اله حسینی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی به عنوان دبیر ستاد صیانت از آثار و محصولات سینمایی منصوب شد.

مجتبی بهزادیان مدیرکل جدید دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم متولد ۱۳۶۳ دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، بیش از بیست سال در مسئولیت‌هایی همچون مدیریت سینما فرهنگ، مدیریت اجرایی سامانه فروش و اکران سینماهای کشور (سمفا)، معاونت پخش و اکران موسسه بهمن سبز و عضویت در هیئت مدیره و معاونت امور سینماها و پشتیبانی اکران موسسه سینما شهر حضوری موثر داشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گاهی برای باران ضجه لازم نیست / عدل دستگاه قضا کافی است
دو رتبه تک‌رقمی دیگر به کارنامه کنکوری مازندران اضافه شد
واکنش وزارت بهداشت به وقوع طاعون در روسیه
۳ گروه مسلح در عراق سلاح‌های خود را تحویل داده‌اند
مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی در انتخاب رشته باشید
«کامپیوتر شریف» انتخاب اول برترین رتبه های ریاضی کنکور ۱۴۰۵
از تقدیم موفقیت به رهبری تا تماس دفتر ایشان با رتبه هفتم کنکور انسانی
چه مشکلات و مسائلی بر سر راه تحقق سیاست‌های کلی جمعیت است؟
نشر دانشگاه صنعتی امیرکبیر صاحب دستورالعمل اخلاق حرفه‌ای نشر کتاب شد
امضای ترامپ، پای حکم تیرباران یک نظامی آمریکایی
بهینه‌سازی سنوات دوره‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم
دفترچه انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران
سه‌قلوی صومعه‌سرایی در جمع رتبه‌های برتر کنکور تجربی
هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز
ادعای سنتکام در ارتباط با سقوط بالگرد آمریکایی در دریای سرخ
پاک‌نژاد مشاور رئیس جمهور شد
رایزنی وزیر کشور ایران با امیر قطر در دوحه
فروش نفت با جدیت در حال پیگیری است
۹۵ درصد حواشی تغییرات مدیریتی کذب است
بی‌توجهی به حجاب در دانشگاه‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top