تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/07/08 - 23:05
کد خبر: 545557

قطر:

طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم

 طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر از انتقال طرح ادعایی رئیس جمهوری آمریکا برای پایان دادن به جنگ غزه، به جنبش حماس خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر امروز سه شنبه در سخنانی گفت:روز گذشته طرح ترامپ را به هیئت مذاکره کننده حماس تقدیم کردیم، سخن با آنها درباره مسائل کلی بود.

وی افزود: امیدواریم که همه نگاه سازنده ای به این طرح داشته باشند و از این فرصت برای پایان جنگ استفاده کنند. تا کنون چیزی درباره واکنش حماس به این طرح نمی دانیم که البته پاسخ و واکنش حماس مستلزم توافق با گروههای فلسطینی دیگر است.

وزیر خارجه قطر گفت: طرح ترامپ هدف اصلی یعنی پایان جنگ را محقق می کند، البته مسائل دیگری در این طرح وجود دارد که به توضیح و مذاکره نیاز دارد.

وی افزود: ما و مصر در نشست روز گذشته به حماس اعلام کردیم که هدف اصلی ما، متوقف کردن جنگ علیه غزه است.

این دیپلمات ارشد قطری اظهار داشت: جنبش حماس با مسئولیت پذیری رفتار کرده و وعده داده است این طرح را بررسی کند.

وی ادامه داد: کشورهای عربی و اسلامی تلاشهای خود را بر روی باقی ماندن فلسطینیان در سرزمین خود و نیز دستیابی به راه حل دو دولت(مشروعیت بخشی به رژیم صهیونیستی و اشغال دائمی سرزمین فلسطین) قرار داده اند.

توقف جنگ، بند روشنی در طرح ترامپ است و مسئله عقب نشینی(اشغالگران) به توضیحات نیاز دارد و باید بررسی شود.

این در حالی است که بیشتر گروههای مقاومت فلسطینی، طرح ترامپ را کاملا منسجم و همسو با خواسته های رژیم صهیونیستی و به زیان اصول ملت فلسطین و نادیده گرفتن جانفشانی و فداکاری فلسطینیان و مقاومت در نوار غزه عنوان کرده اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top