تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/09 - 00:29
کد خبر: 545574

هشدار هواشناسی برای تهران؛

وزش باد شدید و رگبار در راه است

وزش باد شدید و رگبار در راه است

اداره کل هواشناسی استان تهران امروز (۸ مهر) با صدور یک هشدار سطح زرد از فعالیت دو سامانه جوی «وزش باد شدید» و «فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی» خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، اداره کل هواشناسی استان تهران امروز (۸ مهر) با صدور یک هشدار سطح زرد از فعالیت دو سامانه جوی «وزش باد شدید» و «فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی» خبر داد.

بر این اساس از فردا (۹ مهر) در نیمه غربی و جنوبی استان تهران در بعضی ساعات به‌ویژه طی بعد از ظهر و شب، وزش باد شدید، گاهی همراه با گرد و خاک مورد انتظار است. پیش بینی شده که این شرایط در نوار غربی و جنوبی شدیدتر خواهد بود.

به سبب فعالیت این سامانه جوی که تا پنج شنبه (۱۰ مهر) ادامه خواهد داشت، سقوط بعضی اجسام از ارتفاع، خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و آسیب به تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها دور از انتظار نیست و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک، امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و شعاع دید نیز احتمال دارد.

این شرایط گاهی با افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق همراه خواهد بود و خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها و امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها در دامنه و ارتفاعات شمالی به ویژه ارتفاعات بالادست را نیز در پی دارد.

اداره کل هواشناسی استان تهران در این شرایط بر احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها و اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک و بالگرد تاکید دارد و خودداری از تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط کامل در انجام امور عمرانی، محافظت از تاسیسات حساس به گرد و خاک و استفاده از ماسک بهداشتی در مناطق متاثر از گرد و خاک را نیز توصیه می‌کند.

احتیاط در طبیعت‌گردی و کوهنوردی و عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها از دیگر توصیه های هواشناسی استان تهران است.

هشدار برای بارش باران و احتمال لغزندگی معابر و خیابان‌ها

هواشناسی استان تهران برای فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی بارشی نیز صادر کرده و اعلام کرده است که از بعد از ظهر فردا در بعضی ساعات بارش باران، گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق رخ خواهد داد. فعالیت ناپیوسته بارشی برای دامنه و ارتفاعات استان تهران به‌ویژه ارتفاعات شرقی پیش بینی شده است و انتظار می رود که تا پنج شنبه ادامه داشته باشد.

بر اثر فعالیت این سامانه جوی لغزندگی معابر و خیابان‌ها و جاده‌ها، اختلال موقت در حمل و نقل به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات و مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها، گاهی مه و محدودیت دید و رخداد صاعقه و بارش تگرگ احتمال دارد. خطر لغزش و سقوط سنگ در نواحی کوهستانی نیز دور از انتظار نیست.

این شرایط به‌ویژه در نیمه شمالی موجب کاهش محسوس دما (به‌طور میانگین ۳ تا ۵ درجه سلسیوس) و یخبندان موقت در ارتفاعات بالادست خواهد شد و آسیب به محصولات و امکانات بخش‌های کشاورزی نیز احتمال دارد.

هواشناسی استان تهران در این شرایط احتیاط در سفرها به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و احتیاط در کوهنوردی و ترجیحاً پرهیز از صعود به ارتفاعات و محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی را توصیه می‌کند و به بهره‌برداران عرصه منابع طبیعی هشدار می‌دهد و بر لزوم پرهیز از چرای دام و کوچ عشایر در مناطق کوهستانی تاکید دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شکار دو فروند پهپاد شناسایی آمریکایی از نوع MQM-۱۷۰ در آسمان جزیره قشم
توافق ایران و ترکیه برای رفع موانع ترانزیت و توسعه همکاری‌های مرزی
ادامه توهمات ترامپ درباره حمله به ایران: برای ازسرگیری جنگ عجله‌ ندارم
بختیاری‌زاده: می‌توانیم به حریف آسیب بزنیم
انصاری خواستار اصلاح قوانین محیط زیستی شد
ادعای تکراری ترامپ: ایران خواهان مذاکره است!
باقری: آمریکا اخلال در اقتصاد جهانی را هدف گرفته است
یک دقیقه سکوت در بازی استقلال و الشمال قطر
یحیی سریع: فرودگاه دمام و رادار جیزان را با پهپاد هدف قرار دادیم
همایش ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت» در مشهد +عکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ترکمنستان
ایران چهارمین کشور جهان در ثبت میراث ناملموس
یحیی سریع: جنگنده‌های سعودی ۱۰۹ بار یمن را بمباران کردند
سانچز: جنگ غیرقانونی علیه ایران ۱۰۰ میلیارد یورو هزینه برای اروپا داشت
سرما در راه؛ ناترازی در کمین
امیر شیخ: بزرگترین شکست آمریکا فروریختن تصویر قدرتش بود
بازی کن و پول دربیاور!
شاگردان نکونام در حسرت برد در آسیا
برق در پایتخت آمریکا قطع شد
خنثی‌سازی عملیات تروریستی در جنوب سیستان و بلوچستان
عارف: آمریکا همزمان با تهدید ایران از طریق واسطه‌ها پیام می‌فرستد
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
نمرات مردودی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ به بعد در معدل کل محاسبه نمی‌شود
بررسی گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی ایران و عراق
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top