تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/09 - 16:13
کد خبر: 545680

۵۲۸ تصادف جرحی در یک هفته اول مهر ثبت شد

۵۲۸ تصادف جرحی در یک هفته اول مهر ثبت شد

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ از ثبت ۵۲۸ فقره تصادف جرحی در هفته اول مهر ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ، اعلام کرد: در هفته اول مهر ماه ۱۴۰۴، تعداد تصادفات جرحی در پایتخت بر اساس نوع کاربری بدین شرح بوده است: موتورسیکلت ۲۹۹ فقره، عابر پیاده ۱۰۰ فقره و خودرو ۲۹ فقره.

وی افزود: با توجه به شروع فصل پاییز و تاریکی زودهنگام هوا، لازم است عابران پیاده از لباس‌های روشن و مناسب استفاده کنند تا در دید کامل رانندگان قرار گیرند. همچنین توصیه می‌شود برای عبور از عرض راه در بزرگراه‌ها از پل عابر پیاده و در خیابان‌های اصلی از خط کشی عابر پیاده عبور کنند.

زمان‌بندی وقوع تصادفات

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ درباره زمان وقوع تصادفات گفت: بیشترین تصادفات جرحی در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ به تعداد ۹۶ فقره رخ داده است که رتبه اول را به خود اختصاص داده، پس از آن بازه ۸ تا ۱۲ با ۸۶ فقره و بازه ۱۲ تا ۱۶ با ۸۲ فقره قرار دارند.

گروه‌های سنی بیشتر درگیر تصادفات

کشیر با اشاره به گروه سنی آسیب‌دیده اظهار داشت: گروه سنی ۱۸ تا ۳۰ سال با ۱۴۰ نفر رتبه اول، گروه ۳۰ تا ۴۰ سال با ۱۱۲ نفر رتبه دوم و گروه ۴۰ تا ۵۰ سال با ۸۳ نفر رتبه سوم را در آمار تصادفات جرحی داشته‌اند.

آمار تصادفات بر اساس روز هفته

وی همچنین آمار تصادفات بر اساس روزهای هفته را اینگونه بیان کرد: روز سه‌شنبه با ۱۰۳ فقره بیشترین و روز یکشنبه با ۱ فقره کمترین تعداد تصادفات جرحی را داشته است.

سرهنگ کشیر افزود: با توجه به فصل تحصیل و کاهش مسافرت‌ها، تردد بیشتر در خیابان‌های اصلی داخل شهر انجام می‌شود و این موضوع باعث افزایش تصادفات در این معابر نسبت به بزرگراه‌ها شده است. همچنین با نزدیک شدن به روزهای پایان هفته، به دلیل افزایش تردد، روز سه‌شنبه رتبه اول تصادفات را دارد.

تصادفات جرحی بر اساس نوع راه

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: در هفته اول مهر، ۱۳۱ فقره تصادف در بزرگراه‌ها، ۲۳۷ فقره در خیابان‌های اصلی و ۶۰ فقره در خیابان‌های فرعی ثبت شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top