تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/07/10 - 10:05
کد خبر: 545775

طرح رفاه کارت دانشجویان مراحل نهایی خود را طی می‌کند

طرح رفاه کارت دانشجویان مراحل نهایی خود را طی می‌کند

مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: طرح رفاه کارت دانشجویان مراحل نهایی خود را طی می کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ابوالفضل دانشور درباره آخرین وضعیت راه اندازی رفاه کارت دانشجویان گفت: طرح رفاه کارت دانشجویان کاری بود که به صورت جدی شروع کردیم و انشالله مراحل نهایی خود را طی می کند.

وی در پاسخ به این سئوال که اجرای این طرح بعد از نهایی شدن به چه صورت خواهد بود آیا به صورت پایلوت در چند دانشگاه اجرا خواهد شد یا خیر گفت: در صورت نهایی شدن محدودیتی نخواهیم داشت به شرطی که دانشجویان متقاضی باشند در تمام دانشگاه های کشور اجرا می شود.

مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان افزود: جلسات کارشناسی زیادی دراین خصوص برگزار کرده ایم و آیین نامه و شیوه‌نامه‌های مربوطه آماده شده و دیگر مراحل نهایی خود را طی می کند.

وی درخصوص اینکه دانشجویان با صدور رفاه کارت چه خدماتی دریافت خواهند کرد، گفت: دریافت تخفیف‌های ویژه در کتابفروشی‌ها، مراکز فرهنگی، سینماها و مراکز ورزشی، کمک هزینه حمل و نقل با تخفیف‌های قابل توجه در سیستم حمل و نقل عمومی، خدمات بهداشتی و درمانی شامل پوشش بیمه‌ای و تخفیف در مراکز درمانی، تسهیلات مالی و بانکی مانند وام‌های دانشجویی با شرایط تسهیل شده، همچنین دسترسی به غذای دانشجویی در سلف‌های دانشگاهی و واگذاری خوابگاه‌های دانشجویی به عنوان اهداف برنامه‌ریزی شده برای این طرح است.

براساس این گزارش، مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان پیش از این عنوان کرده بود: هدف ما کاهش دغدغه‌های دانشجویان و فراهم‌آوردن بسته‌ای مناسب برای تمرکز آنان بر تحصیل و پژوهش و افتخارآفرینی برای ایران اسلامی است و در تلاش هستیم با همکاری نهادهای مرتبط، خدمات کارت را به صورت فراگیر و با کیفیت بالاتری در اختیار تمام دانشجویان کشور قرار دهیم.

همچنین عنوان شده بود هدف راه اندازی این کارت از ابتدای سال تحصیلی برای دانشجویان کشور است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاه شیراز موفق به کسب مدال برنز مسابقات بین‌المللی IDA آمریکا شد
واکنش نتانیاهو به حنوکای خونین در استرالیا
استقلال منتظر پاسخ استعلام های نهایی درباره ماشاریپوف
دانشگاه، محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با ظرفیت‌های قانون اساسی است
حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه
اخراج استاد ایرانی از آمریکا، رسوایی نقض حقوق بشر است
برترین‌های پژوهش و فناوری در جشنواره دانشگاه تهران تقدیر شدند
نگرانی برای تامین سوخت زمستانی وجود ندارد
بانوان بهشت؛ آغاز یک مسیر و شبکه سازی مستمر
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top