تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/07/13 - 13:32
کد خبر: 546033

احمدحسین شریفی؛

پست‌تر و بی حیاتر از رضاخان!

پست‌تر و بی حیاتر از رضاخان!

در ماجرای کشف حجاب، رضاخان پهلوی آنقدر مردانگی داشت که در راه باور باطل خود، ابتدا دختران خود و زنان و دختران رجال سیاسی مملکت را برهنه و در مرآی و منظر عمومی حاضر کرد و بعد آرام آرام و با زور حجاب را از سر زنان و دختران مردم برگرفت اما اکنون، با کمال تأسف، در جمهوری اسلامی ایران، ما با برخی حاکمان و مدیران و مسؤولان مواجهه‌ایم که زنان و دختران خود را در پوشش کامل نگه می‌دارند، اما با گفتار و رفتار خود، نه تنها در حال عادی‌سازی برهنگی و بی‌حجابی‌اند، بلکه در حال بی‌عفت کردن زنان و دختران مردم هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ احمد حسین شریفی/// در ماجرای کشف حجاب، رضاخان پهلوی آنقدر مردانگی داشت که در راه باور باطل خود، ابتدا دختران خود و زنان و دختران رجال سیاسی مملکت را برهنه و در مرآی و منظر عمومی حاضر کرد و بعد آرام آرام و با زور حجاب را از سر زنان و دختران مردم برگرفت.

اما اکنون، با کمال تأسف، در جمهوری اسلامی ایران، ما با برخی حاکمان و مدیران و مسؤولان مواجهه‌ایم که زنان و دختران خود را در پوشش کامل نگه می‌دارند، اما با گفتار و رفتار خود، نه تنها در حال عادی‌سازی برهنگی و بی‌حجابی‌اند، بلکه در حال بی‌عفت کردن زنان و دختران مردم هستند. اینان با پیش گرفتن سیاست‌های شیطانی و ماکیاولیستی تلاش می‌کنند با سرگرم کردن مردم به رفتارها و سخنان مبتذل، بر بی‌کفایتی‌های مدیریتی خود سرپوش بگذارند.

معتقدم چنین افرادی از رضاخان پهلوی هم پست‌ترند. دغدغه‌مندان اسلام و انقلاب باید مواظب باشند در دام چنین سیاست‌بازانی گرفتار نشوند. باید همواره آرمان‌های اسلام و انقلاب را بر روی دست گرفته و از قانون‌گذاران و مجریان تحقق آنها را مطالبه کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هرمز رکورد قیمت گاز اروپا را جابه‌جا کرد
تعرفه گاز ۲ درصد از مشترکان به نرخ صادراتی رسید
شریعتی تصمیم جدید دولت درباره قیمت انرژی را خلاف قانون دانست
قطار صادراتی ایران به چین رفت
فیلم | ما نسلی هستیم که آمریکا را از منطقه اخراج می‌کنیم
فیلم | روایت کامل نامه‌ای پر مهر که پاسخ گرفت
فیلم | انتقادات یک دانشجو خطاب به وزیر علوم درباره پرونده‌های انضباطی
فیلم | مزیدی: خروج از ان پی تی و بازنگری در دکترین هسته‌ای می‌تواند برگ برنده ما باشد
مراسم عهد دانشجویی با رهبر انقلاب در مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
دکتر باغبان؛ آموزش کشاورزی و باغداری همراه با مشاوره تخصصی
فیلم | دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top