تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/07/15 - 23:38
کد خبر: 546276

پزشکیان:

ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است

 ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است

رئیس‌جمهور با تأکید بر اولویت توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، اعلام کرد: ایران برای گسترش همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج در راستای تحقق اهداف مشترک آمادگی کامل دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مسعود پزشکیان شامگاه سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴، در آیین دریافت استوارنامه آقای «تاماکورا واتارا» سفیر جدید ساحل عاج در تهران، با تأکید بر اهمیت توسعه روابط با کشورهای آفریقایی به‌عنوان یکی از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: ایران آمادگی کامل دارد تا همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج را در مسیر تحقق اهداف مشترک ارتقا بخشد و انتظار می‌رود جنابعالی در این مأموریت خطیر با جدیت و پشتکار در جهت تحقق این اهداف گام بردارید.

رئیس جمهور همچنین فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را اقدامی ضروری در تدوین سیاست‌ها و چارچوب‌های همکاری دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران در مسیر گسترش روابط با تمامی کشورها، همواره بر اصول اخلاقی، روابط انسانی، مسالمت، صلح، آرامش و امنیت جهانی تأکید داشته و امیدواریم حضور شما در ایران در دوره ماموریت، زمینه‌ساز تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌های مشترک میان دو کشور در عرصه‌های مختلف باشد.

سفیر جدید ساحل عاج نیز در این مراسم با ابلاغ سلام‌ها و درودهای گرم رئیس‌جمهور کشورش به پزشکیان، اظهار داشت: اعتقاد داریم دیپلماسی باید در خدمت منافع متقابل و تقویت دوستی میان کشورها باشد و اینجانب با عزم راسخ به ایران آمده‌ام تا این مأموریت مهم را به انجام برسانم.

تاماکورا واتارا با اشاره به جایگاه برجسته جمهوری اسلامی ایران در مناسبات منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز ظرفیت‌های عظیم موجود در کشورمان، تأکید کرد: جمهوری ساحل عاج علاقه‌مند به توسعه هر چه بیشتر همکاری‌ها با ایران است و نقش و جایگاه ایران برای ما الهام‌بخش محسوب می‌شود. برنامه‌ریزی برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در دستور کار قرار دارد و آمادگی داریم در تمامی زمینه‌ها، به‌ویژه در بخش کشاورزی و زراعت، همکاری‌ها را تقویت کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top