تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/07/24 - 01:11
کد خبر: 546720

بیرانوند: رسانه‌ها بین مردم و تیم‌ملی فاصله می‌اندازند!

بیرانوند: رسانه‌ها بین مردم و تیم‌ملی فاصله می‌اندازند!

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران گفت: با رفاقت و تلاشی که انجام می‌دهیم، قول می‌دهم در جام‌جهانی صعود کنیم و به نتایج خوبی برسیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، علیرضا بیرانوند در بازگشت تیم ملی از دوبی و در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: فیفادی خوبی بود که دو بازی مناسب انجام دادیم؛ به خصوص مقابل روسیه که یک محک جدی برای ما بود. این دیدار واقعا مثل افتتاحیه جام‌جهانی برگزار گردید و استقبال بسیار خوبی از آن شد؛ نوع برگزاری آن دقیقا مثل دیدارهای جام جهانی بود. روسیه تیم خیلی خوبی دارد و اگر محروم نبود به راحتی راهی جام جهانی می‌شد. این بازی به کادر فنی و ما خیلی کمک کرد. بازی دوم هم نمایش خوبی مقابل تانزانیا داشتیم.

وی در مورد انتقاد کارشناسان روس از نمایش تیم ملی، بیان کرد: ما که انتقادی ندیدیم و آنها از تیم ایران تعریف هم کردند. روسیه مقابل ما سه موقعیت داشت که دو گل زد! روز گذشته هم دیداری داشتیم که شاید حریف اسم کوچکی داشت، اما همین تیم (تانزانیا) موفق شده بود، سنگال را شکست دهد.

بیرانوند در خصوص بازی با تیم‌های ضعیف‌ گفت: من نیازی به تعریف از سرمربی ندارم، اما دوره‌های قبل که به جام‌جهانی می‌رفتیم مگر با برزیل بازی دوستانه برگزار می‌کردیم؟ مردم درک می‌کنند که نمی‌توانیم با برزیل و اسپانیا بازی کنیم. الان همه باید کنار هم باشیم.

دروازه‌بان تیم ملی، افزود: امارات و قطر با یکدیگر بازی می‌کنند و میلیون‌ها دلار برای یک بازی و صعود جایزه گذاشتند، اما تیم ایران آنقدر خوب است که به راحتی چهار دوره راهی جام‌جهانی شده است.

وی گفت: در فیفادی بعدی تورنمنت خوبی در دوبی داریم. بازی اول با کیپ‌ورد است که برای اولین بار به جام‌جهانی صعود کرده و اکثر نفراتش در تیم‌های خوب اروپایی بازی می‌کنند.

بیرانوند در خصوص اینکه آیا روند تیم ملی امیدوارکننده است؟ پاسخ داد: چند سال است در تیم ملی هستم و می‌گویم رفاقتی که الان وجود دارد، موجب موفقیت می‌شود. معتقدم تیم ملی وقتی موفق می‌شود که همه کادرش ایرانی باشند. با رفاقت و تلاش زیاد قول می‌دهم با آمدن مصدومان، می‌توانیم نتایج خوبی بگیریم. البته اگر حمایت شویم و انرژی مثبت بگیریم.

وی در خصوص اینکه مردم چندان از تیم ملی فعلی رضایت ندارند، گفت: رسانه‌ها می‌توانند همدلی بین مردم و تیم ملی ایجاد کنند، اما صداوسیما و افرادی که در تلویزیون صحبت می‌کنند، نمی‌خواهند مردم تیم ملی را دوست داشته باشند!

بیرانوند در خصوص میانگین سنی بالای تیم ملی و حضور نفراتی چون شجاع خلیل‌زاده، توضیح داد: شجاع از آماده‌ترین مدافعان فوتبال ایران است و مطمئن باشید در جام‌جهانی نشان می‌دهد، چقدر آماده است. ۱۲ سال است برای تیم ملی بازی می‌کنم و قول می‌دهم در این جام‌جهانی صعود کنیم.

این دروازه‌بان در خصوص اینکه همگی کارشناسان معتقدند تیم ملی زیبا بازی نمی‌کند، بیان کرد: وقتی می‌گویم نمی‌خواهند مردم تیم ملی را دوست داشته باشند، یکی از دلایلش همین صحبت‌هاست. شاید برخی افراد دنبال چیز دیگری هستند. اگر افراد دیگر در تیم ملی بودند، باز هم این صحبت‌ها می‌شد؟ باید این اتفاق تمام شود و اگر مشکلی با فردی دارند، نباید ذهن بازیکنان را خراب کنند. اکنون به تیم ملی حمله کرده‌اند و واقعا نمی‌دانم دوست دارند ما صعود کنیم یا حذف شویم؟

وی در خصوص اینکه عملکرد خوبی در دیدار با روسیه نداشت، گفت: من کارم را انجام می‌دهم؛ علی بیرانوند اگر الان پنالتی هم گل بخورد، مقصر است! به گونه‌ای در این سال‌ها بوده‌ام که حتی پنالتی هم بخورم از من انتقاد می‌شود. البته باید تلاش کنم همیشه خوب باشم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت گاز اروپا به بالاترین حد از ژانویه ۲۰۲۳ رسید
روایت کارشناس صهیونیست از حفره امنیتی بزرگ در اسرائیل
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
توافق مکه؛ اولین نشست مقامات عربستان، ترکیه و پاکستان در استانبول
جوزف عون: ثبات لبنان برای ثبات منطقه و اروپا ضروری است
موضع‌گیری خصمانه اروپا علیه ایران در همراهی با آمریکا
آمار اخراج‌ اساتید در دولت سیزدهم تکذیب شد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
روایت بانویی که «زندگی را سخت نمی‌گرفت»
وقوع زلزله در تهران قطعی است
افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو برای کشاندن آمریکا به جنگ با ایران افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو
دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف زندانیان بدهکار و محکومان قصاص
پای بیگانگان باید از منطقه قطع شود
۶۶ هزار مجروح در جنگ تحمیلی سوم رایگان درمان شدند
کرملین: نشست سه جانبه فقط برای نهایی کردن توافقات اوکراین ممکن است
کره شمالی: سلاح هسته‌ای ضامن حاکمیت کشور است
آلمان خواستار تلاش برای پایان دادن به جنگ علیه ایران شد
ورود وطن‌فروشان ممنوع
افشای اسناد جدید همکاری تجزیه طلبان کُرد با تل آویو علیه ایران
نشست رسمی با دانشجویان مکشفه! / «شاهکار جدید» وزارت علوم پس از قطع همکاری با کارمند آمر به معروف
الاخبار: ایران ابتکار عمل جنگ را در دست دارد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top