تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/07/27 - 13:58
کد خبر: 546816

سه گزینه پرسپولیس برای جانشینی وحید هاشمیان!

سه گزینه پرسپولیس برای جانشینی وحید هاشمیان!

باشگاه پرسپولیس فردا جلسه مهم برای برکناری وحید هاشمیان را برگزار خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در خبری مهم که دقایقی پیش از سوی دو خبرگزاری ایسنا و تسنیم منتشر شد، اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تصمیم به برگزاری جلسه فوق‌العاده برای سرنوشت نیمکت خود گرفتند و بر اساس کسب اطلاع خبرنگار ما قصد دارند در صورت اجماع، برکناری وحید هاشمیان را با شکست مقابل خیبر خرم آباد اعلام کنند.

طبق شنیده‌ها و تائید از سوی باشگاه پرسپولیس، دو عضو هیئت مدیره پرسپولیس تصمیم به اخراج وحید هاشمیان گرفتند و در صورت جلب نظر یکی از سه عضو دیگر هیئت مدیره، اخراج وحید هاشمیان روز یکشنبه یا حداکثر دوشنبه از سوی باشگاه پرسپولیس اعلام خواهد شد. رایزنی این دو عضو با دیگر اعضای هیئت مدیره ادامه دارد و ممکن است تصمیم نهایی خیلی زود اتخاذ شود.

نکته مهم اینکه مدیران تصمیم‌گیر باشگاه پرسپولیس به شدت از نتیجه حاصل برابر خرم آباد عصبانی هستند و همچنین از کنسرسیوم بانکی هم استعلام نهایی برای تغییر و تحولات به دست آمده و البته رایزنی همچنان در این مورد ادامه دارد.

یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس در خصوص جانشین وحید هاشمیان اعلام کرد: «اعضای هیئت مدیره ابتدا باید در مورد تغییرات به نتیجه برسند و در صورت حصول اجماع، سپس به سراغ گزینه‌های جانشینی خواهیم رفت.»

او همچنین ادامه داد: «مربی داخلی بدون قرارداد برای جانشینی وجود ندارد و به همین دلیل احتمالا تصمیم بر انتخاب سرمربی خارجی خواهد بود.»

وی که نخواست نامش فاش شود، درباره گزینه‌ها گفت: «باید کسی را انتخاب کنیم که بر فوتبال ایران آشنایی داشته باشد. اعضای هیئت مدیره باید به جمع بندی برسند اما برانکو ایوانکوویچ، اوسمار ویه‌را و پاتریس کارترون سه گزینه نهایی خواهند بود.»

2163382

نکته مهم این است که باید دید در ساعات آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد و آیا کار به جایی خواهد رسید که این اسامی رسما روی میز بیایند یا خیر اما صحبت با مسئولان باشگاه پرسپولیس نشان می‌دهد عزم تغییر جدی است.

2245510

2205704

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top