تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/30 - 10:44
کد خبر: 546972

در دیدار دانشجویان دانشگاه ایلام با حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای مطرح شد؛

نماینده دانشجویان: برجام ۱۰ سال از عمر کشورمان را اتلاف کرد +فیلم

نماینده دانشجویان: برجام ۱۰ سال از عمر کشورمان را اتلاف کرد +فیلم

ما جوانان این سرزمین معتقدیم امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازخوانی صریح واقعیت‌ها و تذکر مسئولانه نسبت به مشکلات کشور هستیم. ما نه با نگاه جناحی، بلکه با دغدغه آینده ایران اسلامی سخن می‌گوییم؛ آینده‌ای که هم امید مردم به عدالت، نظام دادرسی سالم و پیشرفت را می‌طلبد و هم ایستادگی در برابر فساد و بی‌قانونی را.

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ زهره صیدی ،نماینده جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام در حضور حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای که به مناسبت آغاز سال تحصیلی در این دانشگاه حاضر شد ضمن اشاره به مشکلات قضایی کشور گفت: ما جوانان این سرزمین معتقدیم امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازخوانی صریح واقعیت‌ها و تذکر مسئولانه نسبت به مشکلات کشور هستیم. ما نه با نگاه جناحی، بلکه با دغدغه آینده ایران اسلامی سخن می‌گوییم؛ آینده‌ای که هم امید مردم به عدالت، نظام دادرسی سالم و پیشرفت را می‌طلبد و هم ایستادگی در برابر فساد و بی‌قانونی را.

در حوزه برجام و سیاست خارجی

برجام طی سال‌های گذشته به مهم‌ترین مسئله سیاست خارجی کشور تبدیل شد. اما سؤال دانشجویان و مردم این است: چرا باید چرخ صنعت و اقتصاد ما معطل امضای چند دیپلمات در آن سوی دنیا باشد؟ چرا باید هر روز به جای تمرکز بر توان داخلی، چشممان به نتیجه مذاکرات وین یا نیویورک باشد؟ تجربه نشان داده دشمن هرگز خیرخواه ما نیست. امروز مطالبه ما این است که راهبرد اقتصاد مقاومتی، تولید ملی و تکیه بر ظرفیت جوانان به‌صورت واقعی و نه شعاری در دستور کار قرار گیرد. روزی در این کشور کسانی با وعده‌های رنگین و آنچنانی عهدنامه‌ای را به عنوان سندی راهگشا نشان دادند اما بعد از ۱۰ سال گذشت زمان به جایی رسیده‌ایم که بود و نبود آن نه تنها فایده ای نداشته بلکه کمترین و نازل ترین ضرر آن اتلاف ۱۰ سال از عمر استراتژیک یک کشور در میان تحولات ثانیه‌ای جهان و منطقه است .

انتظار مردم از دستگاه قضایی و از آن بیشتر از رئیس دستگاه قضایی در راستای احیای حقوق عامه به تدبیری در این فضا بپردازد که مردم ما چن از رئیس عدلیه دارند.

فضای مجازی، فناوری و هوش مصنوعی

فضای مجازی امروز، بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی مردم است، اما به حال خود رها شده است. خانواده‌ها نگران تربیت فرزندانشان هستند، کسب‌وکارها در نبود قانون شفاف و حمایتگر ضربه می‌خورند و در حوزه‌های نوینی همچون هوش مصنوعی، ما حتی قانونی پایه‌ای برای صیانت از داده‌ها، حریم خصوصی و جلوگیری از سوءاستفاده نداریم. نبود قوانین بالادستی و قوانین خاص ناظر به ارزهای دیجیتال و واکاوی شناخت آنها از حیث فقهی و حقوقی، سرمایه گذاران را وارد بازی سیاه معادله‌ای مجهول کرده که بدون پشتوانه قانونی سرمایه‌های خود را بر باد رفته می‌بینند‌. 

آقای محسنی اژه ای آیا وقت آن نرسیده که قوانین جامع و روزآمد در این حوزه تصویب و نظارت قضایی دقیق بر آن اعمال شود؟ جزییات بیشتر را در فیلم زیر ببینید؛

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top