تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/08/01 - 01:38
کد خبر: 547022

استاندار کربلا خواستار تعمیق روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران شد

استاندار کربلا خواستار تعمیق روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران شد

رئیس جمهور گفت: هرگاه وحدت و انسجام میان کشورهای اسلامی برقرار باشد، توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت‌های منطقه به نتیجه نخواهد رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ نصیف جاسم الخطابی، استاندار کربلای معلی در دیدار با جعفر صفری،  سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در کربلای معلی، بر اهمیت گسترش همکاری‌های مشترک میان استان کربلا و جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

الخطابی ضمن تبریک به سرکنسول جدید به‌مناسبت آغاز مأموریتش، اظهار داشت که دولت محلی مصمم است همکاری‌ها و هماهنگی‌های خود با جمهوری اسلامی ایران را در زمینه‌های خدماتی، انسانی و فرهنگی تقویت کند؛ اقدامی که به گفته او، به نفع دو طرف بوده و در ارتقای خدمات ارائه‌شده به زائران اماکن مقدس نقش بسزایی دارد.

وی با اشاره به عمق روابط میان کربلا و ایران، این مناسبات را تاریخی، معنوی و مستحکم توصیف کرد و گفت: این روابط به‌طور پیوسته در حال گسترش است و عمق پیوندهای برادرانه میان مردم دو کشور را نمایان می‌سازد.

استاندار کربلا افزود که دولت محلی در حال برنامه‌ریزی برای گسترش دامنه همکاری‌های دوجانبه در راستای خدمت بهتر به زائرانی است که از کشورهای اسلامی مختلف به کربلا سفر می‌کنند.

الخطابی در پایان خاطرنشان ساخت: کربلای مقدس با جایگاه دینی و معنوی برجسته خود، همواره پلی برای ارتباط میان ملت‌های مسلمان بوده است. این همکاری‌ها می‌تواند زمینه‌ساز توسعه خدمات، تسهیل زیارت و تعمیق روابط فرهنگی میان دو کشور باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top