تاریخ انتشار: شنبه 1404/08/03 - 22:56
کد خبر: 547177

اتفاق تلخ در پشت صحنه یک سریال نمایش‌خانگی

اتفاق تلخ در پشت صحنه یک سریال نمایش‌خانگی

در حالی که گروه تولید سریال «بیست‌و‌یک» به کارگردانی بهنام بهزادی برای بازدید لوکیشن آماده می‌شدند، دو خودرو که در خیابان جردن با سرعت بالا در حرکت بودند، حادثه‌ای تلخ رقم زدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ شامگاه گذشته در محدوده‌ خیابان جردن و ورودی تونل آرش، کورس گذاشتن دو خودروی سواری باعث بروز تصادفی شدید شد که در جریان آن، دستیار اول کارگردان سریال «بیست‌و‌یک» دچار آسیب جدی در ناحیه پا شد.

این حادثه زمانی رخ داد که دستیار کارگردان و فیلم‌بردار پروژه در حال بررسی موقعیت لوکیشن برای یکی از سکانس‌های عبوری سریال بودند و ناگهان یکی از خودروها کنترل خود را از دست داد و با عوامل سریال برخورد کرد.

به گفته‌ روابط‌عمومی سریال «بیست‌و‌یک»، مصدوم حادثه بلافاصله به بیمارستان منتقل و تحت عمل جراحی قرار گرفت. حال عمومی وی پس از جراحی رضایت‌بخش اعلام شده است.

ادامه تولید سریال با احتیاط بیشتر

سریال «بیست‌و‌یک» به کارگردانی بهنام بهزادی و تهیه‌کنندگی حسن علیزاده و میثم نورانی در ژانر پلیسی-معمایی ساخته می‌شود. فیلم‌برداری این مجموعه از چند ماه پیش آغاز شده و با وجود حادثه‌ی پیش‌آمده، طبق اعلام سازندگان همچنان ادامه دارد.

در این مجموعه، سعید آقاخانی، مهدی حسینی‌نیا و شادی مختاری از بازیگران اصلی هستند و نگارش فیلمنامه را مسعود خاکباز برعهده دارد. پیش‌بینی می‌شود که «بیست‌و‌یک» پس از پایان مراحل تولید، از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی منتشر شود.

بازگشت بهنام بهزادی پس از پنج سال

بهنام بهزادی، کارگردان شناخته‌شده‌ی سینما، پس از پنج سال دوری از قاب تصویر و ساخت آثاری چون «قاعده تصادف»، «وارونگی» و «من می‌ترسم»، این‌بار با ساخت سریالی تلویزیونی به نام «بیست‌و‌یک» به میدان بازگشته است؛ تجربه‌ای متفاوت از فیلم‌سازی برای یکی از سینماگران صاحب‌سبک کشور که نگاه انسانی و اجتماعی در آثارش همواره برجسته بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top