تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/08/08 - 21:33
کد خبر: 547565

آغاز اجرای طرح «کارت امید» برای مادران از ابتدای سال آینده

آغاز اجرای طرح «کارت امید» برای مادران از ابتدای سال آینده

قائمشهر - دبیر ستاد ملی جمعیت کشور از اجرای طرح ملی «کارت امید» ویژه مادران از فروردین‌ماه ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مرضیه وحید دستجردی شامگاه پنجشنبه در همایش «بانوان فاطمی، مدافعان حریم خانواده» در قائم‌شهر برگزار شد، اظهار داشت: در قالب این طرح، مبلغ دو میلیون تومان هر ماه و به مدت دو سال در کارت مادران شارژ می‌شود تا بخشی از هزینه‌های معیشتی و پوشاک فرزندان تأمین گردد.

به گفته وی، این کارت به همه مادران تعلق می‌گیرد و محدود به دهک یا سطح درآمد خاصی نیست. دستجردی افزود: این اقدام در راستای اجرای سیاست‌های کلان جمعیتی کشور و حمایت از قانون جوانی جمعیت انجام می‌شود.

دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به کاهش نرخ تولد در بسیاری از کشورها گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ کشور درگیر چالش افت جمعیت هستند و اگر روند فعلی ادامه یابد، طی دو دهه آینده تعداد کشورهایی که با بحران جمعیت روبه‌رو می‌شوند به حدود ۱۳۰ کشور خواهد رسید.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نخستین بار در سال ۱۳۹۰ نسبت به مسئله کاهش جمعیت هشدار دادند، افزود: ایشان بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق و رفع موانع فرزندآوری تأکید کرده و هدف افزایش جمعیت کشور تا ۱۵۰ میلیون نفر را ترسیم کردند.

وحید دستجردی با اشاره به ضرورت همراهی نهادهای مختلف برای تحقق اهداف جمعیتی کشور گفت: هم‌افزایی دستگاه‌ها در حوزه اشتغال، مسکن و حمایت‌های مالی از خانواده‌ها، پیش‌شرط موفقیت برنامه‌های افزایش جمعیت است.

وی همچنین از برگزاری مراسم «جایزه ملی جمعیت» در ۲۴ آبان در سالن اجلاس سران خبر داد و تصریح کرد: در این رویداد از فعالان اجتماعی، هنرمندان، رسانه‌ها و مدیرانی که در ترویج فرهنگ ازدواج، خانواده و فرزندآوری مؤثر بوده‌اند، تجلیل خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top