تاریخ انتشار: جمعه 1404/08/09 - 10:19
کد خبر: 547578

رئیس پارلمان لبنان: با محکومیت نمی‌توان تجاوزات دشمن صهیونیستی را مهار کرد

 رئیس پارلمان لبنان: با محکومیت نمی‌توان تجاوزات دشمن صهیونیستی را مهار کرد

نبیه بری با بیان اینکه حملات وحشیانه دشمن صهیونیستی به شهرک بلیدا و دیگر مناطق جنوب و نیز نقض حریم هوایی بیروت و ضاحیه آن، چیزی فراتر از نقض حاکمیت ملی لبنان است، تاکید کرد با محکومیت نمی‌توان تجاوزات دشمن را مهار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در ادامه واکنش‌های مقامات لبنانی به جنایت رژیم صهیونیستی در شهرک بلیدا در جنوب لبنان و حمله نیروهای اشغالگر به ساختمان شهرداری این شهرک که با شهادت یکی از کارمندان آن همراه بود، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد: آنچه که در شهرک بلیدا و العدیسه اتفاق افتاد و همچنین تجاوز هوایی امروز دشمن در حومه‌های شهرهای العیشیه، الجرمق و الخردلی و نقض حریم هوایی بیروت و ضاحیه جنوبی عملی فراتر از نقض حاکمیت ملی لبنان و قطعنامه‌های سازمان ملل توسط رژیم صهیونیستی است.

نبیه بری افزود: این تجاوز آشکار علیه لبنان است و با محکومیت نمی‌توان آن را مهار کرد.

رئیس پارلمان لبنان تاکید کرد: وضعیت کنونی ایجاب می‌کند که همه لبنانی‌ها اصول وحدت را رعایت نمایند و از جوزف عون، رئیس جمهور و موضع اخیر ایشان در مورد آنچه که امروز اتفاق افتاد حمایت کنند.

نبیه بری در ادامه ضمن عرض تسلیت به خانواده شهید ابراهیم سلامه، کارمند شهرداری شهرک بلیدا و همه اهالی این منطقه، از صبر و استواری مردم جنوب لبنان در برابر تجاوزات دشمن صهیونیستی تمجید و قدردانی کرد.

صبح امروز منابع میدانی از جنوب لبنان گزارش دادند که بامداد امروز (پنج‌شنبه) یک دسته از نظامیان اسرائیلی از مرز عبور کرده و وارد شهرک بلیدا در منطقه مرزی جنوب لبنان شدند و هزار متر به خاک لبنان نفوذ کردند.

به‌گزارش شبکه المیادین، نیروهای متجاوز صهیونیستی با ورود به ساختمان موقت شهرداری در مرکز شهرک، موجب استقرار گسترده نیروهای ارتش لبنان در اطراف منطقه شدند. ارتش لبنان به حالت آماده‌باش کامل درآمده و برای تقویت حضور خود در محل، درخواست اعزام نیروهای پشتیبانی بیشتری کرده است.

خبرنگار شبکه المنار نیز اعلام کرد که نیروی دشمن اسرائیلی متشکل از چند خودروی زرهی از مرز عبور کرده و در جریان ورود به ساختمان شهرداری، صدای تیراندازی شنیده شده است. به گفته این منبع، پهپادها و پرنده‌های شناسایی کوچک نیز هم‌زمان با نفوذ نیروهای اسرائیلی بر فراز شهرک بلیدا پرواز می‌کردند.

منابع لبنانی گزارش دادند که بعد از تجاوز نیروهای اشغالگر صهیونیستی، صدای فریاد و درخواست کمک از داخل ساختمان شهرداری شنیده شد و حمله دشمن تا ساعت 4 صبح ادامه داشت. سپس ارتش لبنان وارد ساختمان شد و پیکر شهید ابراهیم سلامه، کارمند شهرداری شهرک بلیدا که در تجاوز نیروهای دشمن به شهادت رسیده بود را بیرون آورد.

در پی این تجاوز دشمن، جوزف عون، رئیس جمهور لبنان، ژنرال رودولف هیکل، فرمانده ارتش این کشور را فراخوانده و به او تاکید کرد که ارتش لبنان باید با هرگونه تهاجم اسرائیل به سرزمین‌های آزاد شده در جنوب مقابله و از خاک لبنان و امنیت شهروندان دفاع کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
کمک به زندانیان و خانواده‌هایشان به صورت گمنام و آبرومند انجام می‌شود
پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک مسکن
طراحی سایت نجف آباد| آشنایی با روند طراحی سایت در این شهر
تپسل راهبری پنل‌های تخصصی نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی ۱۴۰۴ را بر عهده گرفت
راهنمای جامع شناخت انواع ورق استیل و تفاوت آنها؛ کدام آلیاژ برای شما مناسب است؟
رزومه و گیت‌هاب حرفه‌ای چگونه شانس استخدام برنامه‌نویس را افزایش می‌دهد؟
داود سعیدی و انتشار « کتاب سراب بی‌پایان»؛ ورود رسمی یک نویسنده جوان به دنیای رمان‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top