تاریخ انتشار: شنبه 1404/08/10 - 10:58
کد خبر: 547611

تنها محدودیت تشکل‌های دانشجویی؛ رصد تحولات دانشگاه‌ها با کلان داده‌ها

تنها محدودیت تشکل‌های دانشجویی؛ رصد تحولات دانشگاه‌ها با کلان داده‌ها

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر ضرورت فعالیت تشکل‌های دانشجویی گفت: تنها محدودیت برای تشکل‌ها قانون است که باید رعایت شود؛ البته که قانون هم محدودیت و هم قدرت است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وحید شالچی در گفتگو با  مهر با اشاره به اهمیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی گفت: تشکل‌های دانشجویی بخش مهمی از حیات و سرزندگی دانشجویان است و افتخار دانشگاه‌های ایرانی این است که تشکل‌های سیاسی در آن‌ها فعال هستند.

وی افزود: شاید به جرأت بتوان ادعا کرد که هیچ دانشگاهی در جهان به اندازه دانشگاه‌های ایران سیاسی نیست. سیاسی بودن به این معناست که خیر عمومی و جمعی برای دانشگاه‌های ما مهم است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مورد برنامه‌های این معاونت برای تشکل‌های دانشجویی گفت: ما چند برنامه را در این زمینه دنبال می‌کنیم. برنامه اول حمایت از تشکل‌ها است، دوم دعوت تشکل‌ها به قانون‌مداری است.

اقشار مختلف جامعه باید در تشکل‌های سیاسی نماینده داشته باشند

وی ادامه داد: برنامه سوم نیز تلاش برای این است که اقشار مختلف جامعه ایران نماینده و سخنگوی خود را در این جمع متنوع و رنگارنگ داشته باشند. همه فرزندان ایران باید در دانشگاه فعالیت سیاسی داشته باشند و تشکل‌های سیاسی باید برای فعالیت آن‌ها ظرفیت داشته باشند.

شالچی با تاکید بر ضرورت حمایت دولت و نهادها از تشکل‌های دانشجویی گفت: انتظار از دولت و سایر نهادها این است که تشکل‌ها را تقویت کنند و دعوت تشکل‌ها را لبیک بگویند چرا که تشکل‌ها صدای جامعه دانشگاهی و مردم هستند و ما نیز تلاش می‌کنیم که زمینه تقویت از تشکل‌ها را فراهم کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا محدودیتی برای فعالیت تشکل‌ها قائل هستید یا خیر گفت: تنها قانون باید رعایت شود؛ البته که قانون هم محدودیت و هم قدرت است.

معاون وزیر علوم در مورد راه‌اندازی کارگروه علوم داده اجتماعی که اخیراً در وزارت علوم تشکیل شده است، گفت: ما در این کارگروه براساس تحلیل کلان‌داده‌ها، آخرین تحولات فرهنگی و اجتماعی و مطالبات جامعه دانشگاهی را رصد می‌کنیم و تلاش داریم که متناسب با تحولات و انتظارات سیاست‌های خود را تنظیم کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
کمک به زندانیان و خانواده‌هایشان به صورت گمنام و آبرومند انجام می‌شود
پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک مسکن
طراحی سایت نجف آباد| آشنایی با روند طراحی سایت در این شهر
تپسل راهبری پنل‌های تخصصی نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی ۱۴۰۴ را بر عهده گرفت
راهنمای جامع شناخت انواع ورق استیل و تفاوت آنها؛ کدام آلیاژ برای شما مناسب است؟
رزومه و گیت‌هاب حرفه‌ای چگونه شانس استخدام برنامه‌نویس را افزایش می‌دهد؟
داود سعیدی و انتشار « کتاب سراب بی‌پایان»؛ ورود رسمی یک نویسنده جوان به دنیای رمان‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top