تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/08/11 - 23:17
کد خبر: 547726

نشست کارگروه‌دختران نوجوان و جوان

نشست کارگروه‌دختران نوجوان و جوان

در ادامه برنامه ملی «کارگروه دختران نوجوان و جوان ، نشست ویژه‌ای با حضور گروهی از دختران نوجوان دانش‌آموز منتخب از سوی وزارت آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان در تهران برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده، فاطمه‌سادات کتابچی، مشاور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، ضمن تبریک روز دانش‌آموز و با تأکید بر اهمیت حضور نسل جدید در فرآیند تصمیم‌سازی گفت: ما به‌جای آنکه برای دختران تصمیم بگیریم، می‌خواهیم با آن‌ها برای خودشان تصمیم بگیریم. کارگروه دختران فرصتی است برای شنیدن صدای نسل جدید و تبدیل نگاه‌ها و تجربه‌های آنان به مبنای تصمیم‌سازی در سطح ملی.

وی با اشاره به ضرورت سیاست‌گذاری دقیق و واقع‌نگر در حوزه دختران نوجوان و جوان اظهار داشت: اگر سیاست‌گذاری در این حوزه با شناخت درست از مسائل، نیازها و ظرفیت‌های نسل جدید انجام شود، در آینده شاهد بسیاری از چالش‌هایی که امروز در حوزه زنان با آن مواجه‌ایم، نخواهیم بود. توجه به دوره‌ی نوجوانی و جوانی، سرمایه‌گذاری بنیادین برای ساخت آینده‌ای متعادل‌تر در عرصه اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی است.

در این نشست، دختران نوجوان درباره مهم‌ترین دغدغه‌های خود در حوزه آموزش، مهارت، رسانه، هویت و آینده اجتماعی سخن گفتند و پیشنهاداتی را برای ارتقای وضعیت دختران در مدرسه، خانواده و جامعه ارائه کردند.

کتابچی ادامه داد: نتایج این نشست‌ها در تهران و استان‌ها، مبنای تنظیم بسته‌های سیاستی در حوزه‌ی دختران نوجوان و جوان خواهد بود تا تصمیم‌سازی‌ها بیش از پیش با واقعیت‌های میدانی زندگی آنان هماهنگ شود.

برگزاری این نشست‌ها بخشی از برنامه‌ی ملی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری در حوزه‌ی دختران است که با رویکرد «از گفت‌وگو تا سیاست‌گذاری» طراحی شده و هدف آن، ایجاد سازوکار مستمر برای گفت‌وگوی میان نسل‌ها و ارتقای نقش و سهم دختران در فرآیند حکمرانی اجتماعی است. این کارگروه به‌صورت هم‌زمان در سراسر استان‌های کشور در حال برگزاری است، تلاشی تازه برای شنیدن صدای نسل جدید دختران و تبدیل تجربه‌های زیسته آنان به داده‌های سیاست‌گذاری است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top