تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/08/13 - 08:31
کد خبر: 547820

بیانیه دفتر تحکیم وحدت در رابطه با موضع گیری اخیر یکی از خائنین به ملت؛

توهم مشروعیت و خیانت به جمهوریت

توهم مشروعیت و خیانت به  جمهوریت

اتحادیه دفتر تحکیم وحدت، در واکنش به تلاش‌های سران فتنه ۸۸ برای بازگشت به قدرت، این اقدام را «نامشروع» و توهین مستقیم به ملت خواند. این اتحادیه با محکومیت قاطع این جریان به دلیل خیانت در فتنه ۸۸ و تحمیل تحریم‌های سنگین، بر فقدان مشروعیت مردمی آنان تأکید کرد و مطالبه محاکمه فوری سران فتنه، به ویژه مهدی کروبی، را از قوه قضائیه اعلام نمود.

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشجویی«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اتحادیه‌دفتر تحکیم وحدت پیرامون موضع گیری سران فتنه 88 برای بازگشت به قدرت، طی بیانیه‌ای این اقدام زا نامشروع و ضد جمهوریت خواند و محکوم کرد. در ادامه متن کامل این بیانیه را می‌خوانیم:

بسم الله الرحمن الرحیم
«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَخُونُوا اللَّهَ وَ الرَّسُولَ وَ تَخُونُوا أَماناتِکُمْ وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُونَ» (ای کسانی که ایمان آورده‌اید! به خدا و پیامبر خیانت نکنید! و (نیز) در امانات خود خیانت روا مدارید، در حالی که می‌دانید (این کار، گناه بزرگی است!))سوره انفال آیه 27

ملت ایران هرگز خیانت به انقلاب، آرمان‌های اصیل و خون شهدای خود را فراموش نخواهد کرد.
در برهه کنونی، شاهد تلاش مذبوحانه جریانی هستیم که می‌کوشد از پوستین‌های چرک و پاره‌شده در فتنه سال ۱۳۸۸، عبایی مطهر و مزین برای تطهیر خود بسازد. این جریان، که از همان روزهای نخست انقلاب، با عدم فهم و انحراف از بنیان‌های فکری امام خمینی (ره) فاصله گرفت، در نهایت به نام اسلام زخمی عمیق و غیرقابل التیام بر پیکر نظام اسلامی زد. اخیراً، اظهارات سخیف و گستاخانه آقای مهدی کروبی، که عملاً توهین مستقیم به شعور، بصیرت و رأی ملت شریف ایران است، تلاشی مذبوحانه برای تسکین آلام فرزندان میرحسین موسوی و زهرا رهنورد تلقی می‌شود.
در این راستا، اتحادیه‌ی دفتر تحکیم وحدت، ضمن اعلام انزجار قاطع، تبیین و یادآوری نکات بنیادین ذیل را وظیفه خود می‌داند:
۱. توطئه تقلب: خیانت به جمهوریت و تحمیل هزینه بر دوش ملت
صاحب‌منصبان و قدرت‌طلبانی که سقوط چهارساله خود از کانون قدرت را تاب تحمل نداشتند، منافقانه با علم کردن ادعای دروغین «تقلب»، پروژه آشوب و براندازی نرم را کلید زدند. فتنه‌ای که نه یک واکنش، بلکه یک توطئه تمام‌عیار بود؛ از ماه‌ها قبل با زیر سؤال بردن شأنیت نهادهای قانونی نظام مانند شورای نگهبان آغاز شد و با گمانه‌زنی‌های سخیف درباره خلل در شمارش آرایی که هنوز به صندوق ریخته نشده بودند، ادامه یافت. اوج وقاحت آنجا بود که در کمتر از یک ساعت پس از پایان رأی‌گیری، موسوی خود را پیروز نامید و با دَمیدن در آتش این ادعای کذب، کشور را ماه‌ها دچار تلاطم و آشوب داخلی ساخت.
دستاوردهای ننگین این خیانت برای کشور، علاوه بر شهادت و مجروحیت مردم، تحمیل سنگین‌ترین و هوشمندانه‌ترین نسخه‌های تحریم‌های بین‌المللی بود که سال‌ها اقتصاد، فرهنگ و معیشت مردم را هدف قرار داد. حال آنکه، آقای کروبی با وقاحت تمام، وضعیت کنونی کشور را صرفاً متأثر از دوره‌ای می‌داند که خود دارای قدرت اعمال نفوذ نبوده است، این نگاه نه تنها فرار رذیلانه از مسئولیت تاریخی و شرعی خویش است، بلکه اوج بی‌اخلاقی و سفسطه سیاسی برای نادیده گرفتن هزینه‌هایی است که شخص او و همفکرانش بر گرده ملت ایران تحمیل کردند.
۲.مرجعیت فکری غرب: تناقض در ادعا و عمل
سران فتنه، در تلاش ناکام خود برای بازگشت به قدرت، بار دیگر به آغوش پرمهر حامیان علنی و باسابقه‌ی غربی پناه بردند. این حمایت‌ها صرفاً محدود به پیام‌های آمریکا نبود و به طور رسمی از سوی اتحادیه اروپا و دیگر دشمنان دیرین انقلاب نیز ابراز شد. لذا، کاملاً طبیعی و قابل درک است که ایشان و هم‌مسلکانشان، مرجعیت فکری و سیاسی خود را تنها در غرب جستجو کنند و همکاری‌های راهبردی و عزتمندانه جمهوری اسلامی ایران با کشورهای شرقی (نظیر روسیه) را با وقاحت تمام، تمایل به «حزب توده» تعبیر کنند.
سؤال محوری و کوبنده این است: اگر همکاری‌های راهبردی و پشت به دشمنان انقلاب را «یقه‌دری» می‌نامند، پس نام تعاملات مستقیم، اظهار ارادت‌های التماس‌گونه و التزام عملی ایشان به خواسته‌های آمریکا و اروپا برای تضعیف نظام اسلامی را چه باید گذاشت؟ این دوگانگی، سند رسمی خیانت در مواضع است.
۳.فقدان مشروعیت مردمی، توهین به ملت و لزوم محاکمه
آقای کروبی در سال ۱۳۸۸، طبق اسناد قطعی و قانونی شمارش آراء، در رقابت چهارنفره انتخابات ریاست جمهوری، آرایی کمتر از آرای باطله کسب کرد و عملاً فقدان پایگاه مردمی خود را به نمایش گذاشت. جای شگفتی نیست، بلکه نهایت قدرت‌طلبی است که فردی با چنین پشتوانه اندک، خود را «نماینده مردم و صاحب رأی ملت» تلقی کرده و به این توهم پوشالی در مقابل ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب قرار گیرد.
این توهین آشکار به بصیرت و انتخاب ملت، هرگز قابل چشم‌پوشی نیست و اتحادیه دفتر تحکیم وحدت، انتظار قاطع و مصرانه محاکمه عادلانه ایشان و دیگر سران فتنه را از مقامات محترم قضائی مطالبه می‌نماید. نکته درخور تأمل و تناقض‌آمیز این است که چگونه ایشان و همراهانشان، در ادوار گذشته با تأیید صلاحیت همان شورای نگهبان، به عالی‌ترین مناصب می‌رسند، اما امروز صحت شمارش آراء را تنها در صورت پیروزی و برتری خود معتبر می‌دانند؟ این موضع‌گیری گزینشی و متناقض، ماهیت قدرت‌طلبانه‌ی این جریان را با صدایی رسا فریاد می‌زند. از شورای نگهبان می‌خواهیم با نهایت دقت و هوشمندی در فرآیند تأیید صلاحیت‌ها، از نفوذ و قدرت‌گیری مجدد افرادی که نظارت استصوابی را تنها در زمان به نفع خود می‌پذیرند، قویاً جلوگیری کند.
۴. شراکت‌سازی مصنوعی در میراث امام (ره) و تحریف شنیع تاریخ
تلاش فوق‌العاده و هدفمند آقای کروبی در القای اتصال مصنوعی و بدون پشتوانه میان میرحسین موسوی و زهرا رهنورد به امام خمینی (ره) و انقلاب، کوششی برای تحریف شنیع تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی است. میرحسین موسوی، که نخست‌وزیری او با حمایت امام (ره) محقق شد، در اواخر دفاع مقدس با نگارش نامه‌ای حاوی گزارش اغراق‌آمیز، زمینه‌ساز ناامیدی در جبهه‌ها و در نهایت درخواست پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شد؛ همان «جام زهری» که امام (ره) نوشیدن آن را بر خود تحمیل کردند. 
این موضع‌گیری تضعیف‌کننده روحیه جهادی در کوران جنگ، چگونه می‌تواند از سوی شخصی باشد که اکنون در پناه امن کشور، خود را «نخست‌وزیر امام» معرفی می‌کند؟ همچنین، خانم رهنورد با تحصیلات صرفاً در حوزه هنر و نگارش کتاب‌هایی که کج‌بنیانی آن در علوم قرآنی هویداست، چگونه می‌تواند در جایگاه پوشالی «قرآن‌پژوه» به جامعه معرفی شود؟ این اقدامات چیزی جز فریب افکار عمومی و تلاش مذبوحانه برای شراکت‌سازی اجباری در میراث فکری امام (ره) نیست. 
اتحادیه دفتر تحکیم وحدت، ضمن تأکید مجدد و قاطع بر پایبندی خود به آرمان‌های امام خمینی (ره)، خون شهدا و مسیر انقلاب اسلامی، اعلام می‌دارد: 
ملت ایران هرگز خیانت به رأی، هم‌صدایی با دشمنان و تلاش برای تحریف تاریخ را فراموش نخواهد کرد. 
کسانی که در سال ۸۸ با دروغ بزرگ و ایجاد آشوب علنی، امنیت و آرامش کشور را هدف قرار دادند، امروز نیز نمی‌توانند با نقابی جدید و بزک‌شده خود را دلسوز مردم معرفی کنند. انقلاب اسلامی، میراث گرانبهای خون هزاران شهید و حاصل مجاهدت مردم است و هیچ‌کس حق ندارد به بهانه «آزادی و دموکراسی»، در مسیر منافع دشمنان این ملت و نظام گام بردارد. 
تاریخ گواه خواهد بود که فتنه‌گران، نه در میان مردم جایگاهی دارند، نه در مسیر انقلاب، سرانجامی خواهند یافت و نه در پیشگاه خداوند، عاقبت به خیر خواهند شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
امتیاز ویژه برای پذیرفته‌شدگان المپیاد علمی کشور در تسهیلات بنیاد ملی نخبگان
تقصیر ماست که وزیرت را استیضاح نکردیم
حواشی حضور رئیس جمهور در دانشگاه/مطالبات نماینده دانشجویان تا سخنان عجیب پزشکیان در روز دانشجو!
مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور سخنگو دولت
تمام حواشی حضور سعید جلیلی در مراسم روز دانشجو دانشگاه تهران
فیلم| خضریان: دکتر پزشکیان گفتند، مجلس یکی از عوامل تورم است، من از طرف مجلس از ایشان عذرخواهی می‌کنم
مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه تهران +عکس
وزیر دفاع: ایران تنها کشوری بود که پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی داد
معاون اول رئیس‌جمهور به مناسبت روز دانشجو مطرح کرد
تذکر ۳۷ نماینده به وزیر راه درباره فروش بلیط قطار
دانشجویان امروز ظلم‌ستیز، عدالت‌طلب و مطالبه‌گر هستند
پیام تسلیت قالیباف به حجت‌الاسلام طائب
سفیر آمریکا: دشمن اسرائیل دشمن ایالات متحده است
فرزین فرد: دانشگاه، باید محیطی برای تربیت انسان‌های آزاده و عدالت‌خواه باشد
جلیلی: حق غنی‌سازی ما را دانشگاه تعیین می‌کنند، نه آمریکا!
مراسم روز دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی بدون حضور مهمان/ انصاری برای رفتن به دانشگاه بهانه آورد
فیلم | خضریان: فعالان دانشجویی امروز، مسئولین فردای کشور هستند و می‌بایست پاسخگو باشند
فیلم | خضریان: حضور فعالین سابق دانشجویی در مسئولیت‌های اجرایی و مجلس ارزشمند است
فیلم | درگیری پورمحمدی با دانشجویان در روز دانشجو
از کوه‌خواری در ارتفاعات مشهد تا نفوذ فرهنگی؛ دانشجویان خواستار نظارت قاطع مجلس شدند
طنین انتقادات دانشجویی در روز دانشجو: از «وفاق» تا «خط سفید» در محضر رئیس‌جمهور
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top