تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/08/13 - 20:11
کد خبر: 547848

روایت ضرغامی از اصرار امیر قطر در دیدار رهبری

روایت ضرغامی از اصرار امیر قطر در دیدار رهبری

سید عزت‌الله ضرغامی در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان سنندج از اصرار امیر قطر به مقام معظم رهبری برای مذاکره با آمریکا پرده برداشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ سید عزت‌الله ضرغامی صبح امروز در سخنرانی مراسم راهپیمایی 13 آبان سنندج، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و محکومیت جنایات رژیم صهیونی اظهار کرد: آفرین به شما کردستانی‌ها و فرزندان این دیار که با حضور گسترده در چنین روز تاریخی حماسه آفریدند.

وی افزود: امروز مردم بعد از یاوه‌گویی‌های ترامپ و رجزخوانی‌های آنان در 13 آبان حماسه دیگری در کشور و کردستان خلق کردند.

ضرغامی گفت: دشمنان تصور می‌کنند که نسل z، تهدیدی برای کشور است و زبان بزرگترها را نمی‌فهمند، اما بر خلاف تصور غلط آنان، ارزشمند و ظرفیتی بزرگ برای نظام است. امروز این نسل در کنار مسئولان حضور گسترده داشتند.

وی با بیان اینکه وحدت ملت ایران خاری در چشم دشمن است، تصریح کرد: حضور امروز در راهپیمایی 13 آبان گسترده‌تر از همیشه بود.

ضرغامی با اشاره به دیدار اخیر امیر قطر با رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: امیر قطر در آن دیدار اصرار فراوان داشتند که رابطه و گفت‌وگوی ایران با آمریکا صورت بگیرد و واسطه شده بود، اما حضرت آقا همان فرمایشاتی که در جلسات عمومی بیان فرموده بودند را تکرار کردند و گفتند؛ نمی‌توان به آمریکا اعتماد کرد و امیر قطر با دست خالی ملاقات رهبری را ترک کرد. همان ایام بود که رژیم صهیونی به جلسه دیپلماتیک در دوحه قطر حمله کرد.

وی بیان کرد: زمانی‌ که اسرائیل به قطر حمله کرد، با وجود حمایت کشورهای دیگر، هیچ پاسخ و اقدامی علیه رژیم صهیونی نکردند‌، اما ایران تنها در مقابل دنیا، جنگ نیابتی انجام داد در حالی‌ که آمریکا و اروپا تمام امکانات و پشتیبانی فنی را در اختیار رژیم صهیونی گذاشتند، ولی جمهوری اسلامی به پشتیبانی همین جوانان و مردم تودهنی کوبنده به آنان زدند که بعد از جنگ 12روزه، سراسیمه درخواست آتش‌بس کردند.

ضرغامی با بیان اینکه دشمنان در جنگ امسال دنبال براندازی نظام و آشوب خیابانی بودند، اما به اهداف شوم خود نرسیدند، خاطرنشان کرد: اکنون نیز دشمن با اینکه ضربه سنگین خورده، اما نخوابیده و در حال توطئه و بر هم‌زدن نقطه قوت کشور هستند. آنان در همین کردستان دنبال خلق احزاب و ادعای دروغین حمایت از کردها و اقوام و مذاهب هستند.

به گفته وی، طراحی ناامنی‌های قومی کار آمریکایی‌هاست، چرا که سناریو مشخص است. با وجود برخی انتقادات و مشکلات در کشور، اما همه احزاب و سیاسیون در جنگ 12 روزه پشت رهبری و نظام ایستادند و اجازه تحقق اهداف شوم دشمن ندادند.

وی خطاب به سیاسیون و رسانه‌ها افزود: برخی‌ها طرفدار برجام هستند، بر خلاف طرح برخی دعواها، باید برجام و اتفاقات مایه وحدت و انسجام ملی کشور باشد. برجام در دولت قبل‌تر دوره روحانی با یک اعتماد به غرب انجام گرفت، اما بعد از 10 سال نتیجه مشخص شد که نمی‌توان اعتماد کرد؛ کسانی که همچنان فکر می‌کنند می‌توانند با غرب گفت‌وگو و مذاکره کنند، نتایج این چند سال را متوجه می‌شوند که نمی‌شود اعتماد کرد.

وی بیان کرد: خوشبختانه، اکنون همه چیز روشن است و باید به توانمندی‌های داخلی متکی و روی پای خود بایستیم. همانطور که قهرمانی کشتی ایران دنیا را متعجب کرد.

ضرغامی یادآور شد: این روز با شکوه برای آیندگان ثبت خواهد شد که مردم چطور در مقابل زورگویان ایستاده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مشهدالرضا در آستانه تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب +عکس
عشق به امام شهید مرز نمی‌شناسد/ تصویر ماندگار در بین‌الحرمین عراق +عکس
واکنش عزیزی به حمله آمریکا/ نظم ایرانی را در تنگه هرمز به رسمیت بشناسید
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
ولایتی: به ماجراجویی‌ها پاسخ فوری داده می‌شود
شهادت سروان «علی معینی» در حمله جنایتکارانه آمریکا به بوشهر
مراسم بزرگداشت قائد شهید از سوی مقام معظم رهبری در قم برگزار می‌شود
تصویری از فرزند ارشد قائد شهید امت در کنار فرزندان آیت‌الله سیستانی
شهادت ۸ رزمنده ارتش در حمله آمریکا به جنوب کشور
ضرغامی: به زبان دیپلماسی اعلام کنید قاتل رهبر شهید در دسترس بود
انگلیس: باید آتش‌بس بین ایران و آمریکا برقرار شود
درگیری سپاه با گروهک‌های تروریستی در سردشت/ شهادت یک پاسدار
ایران حمله آمریکا و اسرائیل به مراکز فضایی خود را به سازمان ملل کشاند
غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد
واکنش عراقچی به سخنان موهن رئیس تروریست آمریکا
پیام احساسی قلعه‌نویی پیرامون تیم ملی و جام جهانی
دیدار علما و بزرگان نجف اشرف با فرزند ارشد رهبر شهید انقلاب
بقائی: یادداشت تفاهم با آمریکا از ابتدا بر پایه اعتماد نبود
رایزنی‌ عراقچی با همتای قطری درباره وقایع اخیر در تنگه هرمز
فراتر از مرزها؛ آنجا که عشق، ژئوپلیتیک را شکست می‌دهد
شهادت دو صیاد هرمزگانی در پی حملات تروریستی آمریکا
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top