تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/08/18 - 07:25
کد خبر: 547981

هوای هفت شهر کشور در وضعیت هشدار آلودگی؛ خبری از بارش‌های پاییزی نیست

هوای هفت شهر کشور در وضعیت هشدار آلودگی؛ خبری از بارش‌های پاییزی نیست

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: با تداوم پایداری جوی و وارونگی دما، هوای هفت شهر کشور در وضعیت هشدار آلودگی قرار دارد و بارشی در اغلب مناطق پیش‌بینی نمی‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با مهر با تشریح آخرین وضعیت جوی ایران گفت: طی پنج‌روز آینده در اغلب مناطق کشور، جوی پایدار حاکم خواهد بود.

وی افزود: فردا (دوشنبه، ۱۹ آبان) سرعت وزش باد در شرق و جنوب شرق کشور افزایش می‌یابد و در برخی ساعات ممکن است موجب خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی این مدت برای شهرهای صنعتی و پرجمعیت کشور در ساعات اولیه روز، افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به وضعیت هوای پایتخت تصریح کرد: آسمان تهران امروز (۱۸ آبان) صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در بعد از ظهر وزش باد ملایم و غبار محلی پیش‌بینی می‌شود. حداقل دمای تهران ۲ و حداکثر دمای آن ۲۲ درجه سانتی‌گراد است.

صدور هشدار زرد هواشناسی در پی تشدید و تداوم آلودگی هوا

ضیائیان یادآور شد: با توجه به تداوم شدت آلودگی هوا در هفت شهر کشور، هشدار زرد هواشناسی صادر شده است. این هشدار برای شهرهای تهران، کرج، ارومیه، اراک، اصفهان، اهواز و تبریز اعلام شده و این شرایط تا روز چهارشنبه (۲۱ آبان) ادامه خواهد داشت.

این مقام مسئول سازمان هواشناسی تصریح کرد: به دلیل پایداری جو و حاکمیت پدیده وارونگی دما، سرمای نسبی در سطح زمین افزایش یافته و موجب افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در هفت شهر کشور خواهد شد. این وضعیت سبب افزایش شاخص آلودگی هوا تا حد ناسالم برای گروه‌های حساس می‌شود.

وی ادامه داد: امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان) و فردا (دوشنبه، ۱۹ آبان) شهرهای تهران، کرج، ارومیه، اراک، اصفهان و اهواز با افزایش غلظت آلاینده‌ها مواجه خواهند بود و در روز سه‌شنبه (۲۰ آبان) و چهارشنبه (۲۱ آبان) شهر تبریز نیز به این فهرست افزوده می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در پایان تأکید کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی کشور، در صورت عدم کنترل منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پرتردد، احتمال می‌رود شاخص آلودگی هوا به حد ناسالم برای همه گروه‌ها نیز افزایش یابد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top