تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/08/18 - 19:17
کد خبر: 548033

نسل Z، پیشران تحول مدیریتی در عصر هوش مصنوعی و تحول دیجیتال

نسل Z، پیشران تحول مدیریتی در عصر هوش مصنوعی و تحول دیجیتال

رئیس انجمن مراکز دانش‌بنیان و نخبگان کشور گفت: در دنیایی که هوش مصنوعی، داده‌های بزرگ و فناوری‌های نو هر روز چهره مدیریت را تغییر می‌دهند، نسل Z می‌تواند موتور اصلی تحول مدیریتی کشور باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، در مراسم اجلاس سراسری مدیران پیشرو در کیفیت و رهبری و تعالی سازمانی که با حضور مدیران ارشد دولتی و خصوصی، دانشگاهیان، کارآفرینان و نمایندگان دولت و مجلس برگزار شد، دکتر ابوذر شهپری، رئیس انجمن مراکز دانش‌بنیان و نخبگان کشور، در سخنرانی خود با اشاره به اهمیت نقش نسل جدید در مدیریت کشور اظهار کرد: در عصری که فناوری‌های نوین، هوش مصنوعی و تحولات دیجیتال با سرعتی شگفت‌انگیز در حال دگرگون کردن جهان هستند، نمی‌توان از کیفیت و تعالی سخن گفت و نسل Z را نادیده گرفت. نادیده گرفتن نسل Z، در واقع نادیده گرفتن قلب تپنده جامعه امروز است.

وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورها جوانان در جایگاه تصمیم‌سازی و مدیریت قرار گرفته‌اند، افزود: در فنلاند میانگین سنی مدیران کل و معاونان وزارتخانه‌ها ۳۲ سال است، در فرانسه ۳۲ درصد مدیران میانی از نسل Z هستند، و در کره جنوبی ۲۸ درصد مدیران ارشد شرکت‌های فناوری از این نسل‌اند. اما در ایران، سهم مدیران زیر ۳۰ سال کمتر از یک درصد است و میانگین سنی مدیریت کلان کشور به بیش از ۸۵ سال رسیده است.

شهپری گفت: در کشور ما متأسفانه حکم بازنشستگی مسئولان را عزرائیل امضا می‌کند؛ تودیع و معارفه‌ها به تشییع و معارفه تبدیل شده است. باید بپذیریم که تعالی سازمانی بدون اعتماد به نسل Z، یک آرمان ناتمام است. نسل Z، نسلی مطالبه‌گر، خلاق و اثرگذار است که می‌تواند موتور محرک تحول در مدیریت، کیفیت و بهره‌وری کشور باشد.

رئیس انجمن مراکز دانش‌بنیان و نخبگان کشور با اشاره به ضرورت نوسازی ساختارهای مدیریتی افزود: زمان آن فرا رسیده است که حضور نسل Z از یک شعار نمایشی به یک واقعیت ساختاری در نظام اداری و سازمانی کشور تبدیل شود. اگر چنین نشود، شکاف نسلی میان مدیران و جامعه هر روز عمیق‌تر خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر ارتباطات به همراه رئیس‌جمهور به یاسوج سفر کرد
سخنرانی سعید جلیلی در دانشگاه تهران به مناسبت روز دانشجو
سازمان ملل مأموریت «آنروا» را برای ۳ سال دیگر تمدید کرد
رسانه فوتبال بلژیک:ایران بیشتر از بقیه آزار خواهد داد؛طارمی متفاوت است
افزایش بی‌سابقه نرخ خودکشی در ارتش رژیم اسرائیل
چالش دانشجویی در حکیم سبزواری/ مهاجری و شفیعیان مناظره می‌کنند
بحران جدید برای صهیونیست‌ها؛ دوره نظامی طولانی‌تر می‌شود
سازمان ملل ۵ قطعنامه در حمایت از فلسطین تصویب کرد
تشکیل پرونده قضایی برای مسئولان و برگزارکنندگان رقابت دو ماراتن کیش
اجرای طرح خط ویژه حمل و نقل همگانی در تهران از صبح امروز آغاز شد
کیفیت هوای تهران در حال حاضر چگونه است؟
ورود پیاپی سامانه‌های بارشی به کشور از فردا؛ هوا سردتر می‌شود
جان نثاری: بازگشت به دانشگاه، یعنی بازگشت به ریل پیشرفت کشور/دانشگاه باید سردمدار حل نظام مسائل کشور باشد
مدارس و دانشگاه‌های اصفهان تا دوشنبه غیر حضوری شد
آغاز مرحله دوم رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه/ شلیک انبوهی از موشک‌ها
آقای اژه‌ای! به دانشگاه‌های تهران هم سری بزنید!
بلیت بازار سیاه به ۵ میلیون تومان رسید/گلایه هواداران دو تیم ازمسئولان
تب ناگهانی و بدن درد شدید نشانه آنفلوآنزاست؛ نه آلودگی هوا
ظرفیت ورزشگاه امام خمینی اراک تکمیل شد
تاکید «عارف» بر استعدادیابی نخبگان در مناطق محروم
جنگ سرد عربستان و امارات در «حضرموت» یمن؛ آمریکا و انگلیس مشغول کارند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top