تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/08/20 - 15:59
کد خبر: 548162

واکنش صباغیان به حواشی کیک ۱۲ متری!

واکنش صباغیان به حواشی کیک ۱۲ متری!

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که تصاویر منتشر شده در فضای مجازی در خصوص برگزاری تولد برای بنده با کیک ۱۲ متری صحت نداشته بلکه این کیک چند روز بعد از پیروزی بنده در انتخابات توسط جوانان تهیه شده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدرضا صباغیان نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس در تذکری با استناد به اصل ۷۵ آئین نامه داخلی مجلس در جریان جلسه علنی نوبت عصر امروز ( سه شنبه ۲۰ آبان) مجلس، بیان کرد: برای نخستین بار بعد از سه دوره نمایندگی از ماده ۷۵ استفاده می‌کنم. در چند روز گذشته کلیپی در فضای مجازی و برخی خبرگزاری‌ها به‌صورت گسترده منتشر شد با عنوان پخت کیک ۱۲ متری در جشن تولد اینجانب.

وی در ادامه اظهار کرد:  واقعیت این است که هرگز قصد استفاده از این ماده را نداشتم، اما در شرایط سخت اقتصادی که مردم از حداقل‌های زندگی محروم‌اند، انتشار چنین مطالبی موجب القای تصوری نادرست از نمایندگان مجلس می‌شود، گویی ما درآمدهای کلان داریم و ریخت‌وپاش می‌کنیم، در حالی که این موضوع به‌کلی نادرست است.

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برخلاف آنچه عنوان شده، این مراسم هیچ ارتباطی با تولد نداشته است. یکی دو روز بعد از انتخابات مجلس، تعدادی از جوانان و هواداران بنده به مناسبت پیروزی در انتخابات اقدام به تهیه کیکی کردند و فضای احساسی بعد از انتخابات را همه شما می‌شناسید. جمعی از جوانان ابراز احساسات کردند که امری طبیعی است.

صباغیان در ادامه تاکید کرد: خدا را شاکرم که در سه دوره نمایندگی مجلس، هیچ‌کس نتوانسته موردی علیه من مطرح کند و ایرادی بگیرد. در این مورد نیز صرفاً برای شفاف‌سازی و دفاع از شأن مجلس توضیح می‌دهم که موضوع مذکور ارتباطی به بیت‌المال یا هزینه‌های عمومی نداشته است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در هر سه دوره مجلس، تمام دارایی‌ها و اموال خود را با آدرس و جزئیات اعلام کرده‌ است، افزود: این اطلاعات به‌راحتی در دسترس مردم است. همچنین تمامی هزینه‌های انتخاباتی خود را با ذکر ارقام و جزئیات ثبت و منتشر کرده‌ام. اکنون نیز میزان حقوق دریافتی‌ام از مجلس و دفتر مشخص و قابل دسترسی است. در طول مدت مسئولیتم سعی کرده‌ام شفافیت کامل در مسائل مالی و اداری داشته باشم.

وی در پایان با اشاره به اینکه هدفش از این توضیحات دفاع از کیان مجلس و اعتماد مردم است؛ تاکید کرد: امیدوارم رسانه‌ها در انتشار مطالب دقت کنند تا با انتشار اخبار نادرست، ذهن مردم نسبت به مجلس و نمایندگان مشوش نشود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
+فیلم|جان نثاری:جنبش دانشجویی مستقل؛ نه سیاست‌زده، نه حزبی
از دانشگاه تا دولت
+فیلم| خصوصی سازی بی ضابطه نظام سلامت!
+فیلم| جان نثاری: بالندگی جنبش دانشجویی در گرو عدم سیاست‌زدگی دانشگاه
مراسم روز دانشجو با حضور رئیس مجلس در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد
محکومیت دو باشگاه لیگ برتری فوتبال
دانشگاه شهیدبهشتی میزبان رئیس سازمان صدا و سیما
+فیلم| موسوی: معیار کنشگری دانشجویی، هم‌ترازی با رهنمودهای رهبری است
خبر سکته رضا عطاران تکذیب شد؛ ویروس گرفته است
پاداش فرزندآوری باعث افزایش نامتوازن جمعیت می شود
فشار تورم بر دوش خانواده‌های دارای معلول
فارغ التحصیلان پزشکی می‌توانند طرح خود را در مراکز پژوهشی بگذرانند
میزان دفعات اهدای خون در سال بین ۳ الی ۴ مرتبه است
نسخه رهبری برای درمان جنبش دانشجویی/کتاب، گفتمان سازی، دیده بانی
دانشجویان از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید می‌کنند
وعده مهم وزارت علوم: ۵ هزار خوابگاه متأهلی در راه است
واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به اعطای جایزه صلح فیفا به ترامپ
پاداش مدال آوران بازی های پاراآسیایی جوانان مشخص شد
آغاز فصل جدید همکاری‌های فناورانه دو کشور ایران و روسیه
سلگی: تعداد مدال های ایران در پاراآسیایی جوانان قابل پیش بینی نیست
پرداخت ۲۷ همت تسهیلات ازدواج توسط بانک ملی ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top