تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/08/21 - 16:49
کد خبر: 548276

انتشار تصاویر حضور معاون سازمان ملی استاندارد ایران در کنار مدیر اجرایی مؤسسه استاندارد رژیم صهیونیستی؛

دیدار مشکوک نماینده ایران با مقام اسرائیلی در اجلاس جهانی ایزو

دیدار مشکوک نماینده ایران با مقام اسرائیلی در اجلاس جهانی ایزو

در پی انتشار و حذف تصاویر حضور معاون سازمان ملی استاندارد ایران در کنار مدیر اجرایی مؤسسه استاندارد اسرائیل در اجلاس جهانی ایزو، اصالت‌سنجی تصاویر نشان می‌دهد فرد حاضر در این تصاویر «گیلاد گلوب» مدیر اجرایی مؤسسه استاندارد اسرائیل (SII) است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چندی پیش تصاویری از حضور فرحناز قلاسی، معاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران، در کنار گیلاد گلوب در جریان اجلاس جهانی ایزو منتشر شد؛ تصاویری که ساعاتی پس از انتشار از سایت جهانی ایزو حذف شد. پس از اصالت‌سنجی این تصاویر و تطبیق آن با منابع موثق نشان می‌دهد فرد حاضر در تصاویر، گیلاد گلوب، مدیر اجرایی مؤسسه استاندارد اسرائیل (SII) است.این اتفاق که در نوع خود بی‌سابقه بوده است، در جریان اجلاس سالانه سازمان بین‌المللی استاندارد (ایزو) در رواندا رخ داده و تصاویر دیگر این نشست همچنان بر روی سایت ایزو وجود دارد.

پیش از این، در هیچ سطحی میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی ارتباطی وجود نداشته و حتی ورزشکاران ایرانی نیز از رویارویی با ورزشکاران این رژیم خودداری می‌کردند.

این اقدام مشکوک و مغایر با سیاست‌های اصولی جمهوری اسلامی ایران؛ در شرایطی صورت گرفته که پس از جنگ ۱۲ روزه و فجایع غزه، مخالفت با این رژیم نه‌تنها در ایران بلکه در سطح جهانی به امری فراگیر تبدیل شده است. و بیش از هزار نفر از جمله خواهر رئیس سازمان ملی استاندارد در جریان تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسیده اند.

همچنین، پوشش نامناسب نماینده ایران در این اجلاس نیز با واکنش‌هایی همراه شده است؛ وی قبلا نیز به واسطه چنین پوششی مورد توبیخ قرار گرفته بود.

بر اساس ماده 7 قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت، هرگونه همکاری، تعامل، توافق سیاسی یا تبادل اطلاعات با نهادها و افراد رسمی و غیررسمی وابسته به رژیم صهیونیستی ممنوع است و مرتکب، به مجازات حبس تعزیری درجه چهار و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم می‌شود.

اجلاس سالانه سازمان بین‌المللی استانداردسازی (ایزو) امسال از تاریخ ۶ تا ۹ اکتبر در کیگالی، پایتخت کشور رواندا، با حضور نمایندگان کشورهای عضو این سازمان و با محوریت بررسی چالش‌های نوظهور در حوزه استانداردهای بین‌المللی برگزار شد.

از سوی جمهوری اسلامی ایران، هیأتی به ریاست فرزانه انصاری، رئیس سازمان ملی استاندارد، و با همراهی فرحناز قلاسی، معاون تدوین و ترویج استاندارد و سرپرست دفتر تخصصی امور بین‌الملل، در این اجلاس شرکت کرد.

سازمان بین‌المللی استانداردسازی (ISO) یک نهاد غیردولتی بین‌المللی متشکل از نمایندگان مؤسسات استانداردسازی ملی کشورهاست که وظیفه تدوین و هماهنگ‌سازی استانداردهای جهانی را بر عهده دارد. این سازمان سالانه میزبان اجلاس‌هایی برای بررسی مسائل کلان و چالش‌های پیش‌روی استانداردهای بین‌المللی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top