تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/08/22 - 08:51
کد خبر: 548335

مودریچ تا ۲۰۲۷ در میلان

مودریچ تا ۲۰۲۷ در میلان

باشگاه میلان از عملکرد لوکا مودریچ کاملا رضایت دارد ومی خواهد قرارداد این ستاره کروات را یک فصل دیگر هم تمدید کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ لوکا مودریچ بعد از سال‌ها درخشش در رئال مادرید تصمیم گرفت که این تیم را ترک کند و راهی میلان شود.

این بازیکن ۴۰ ساله همچنان بسیار آماده و سرحال نشان می‌دهد و خیلی زود به بازیکنی کلیدی و تاثیرگذار و البته محبوب در روسونری تبدیل شده است.

ستاره باتجربه کرواسی با وجود سن بالا همچنان می‌درخشد و فراتر از انتظارات نشان می‌دهد. گزارش‌های رسانه‌ای ایتالیایی نشان می‌دهند که عملکرد درخشان او از زمان پیوستن به باشگاه میلان در تابستان گذشته، مدیریت باشگاه را به سمت اقدام جدی برای تمدید قراردادش سوق داده است.

بر اساس گزارش نیکولو شیرا، روزنامه‌نگار ایتالیایی متخصص بازار نقل و انتقالات، مدیریت «روسونری» به‌طور جدی در حال بررسی فعال‌سازی گزینه تمدید یک‌ساله قرارداد فعلی مودریچ است. قرارداد کنونی او تا تابستان ۲۰۲۶ ادامه دارد و هدف، نگه داشتن این بازیکن در سن سیرو تا پایان فصل ۲۰۲۷ - ۲۰۲۶ است.

این تصمیم نشان‌دهنده اعتراف باشگاه به تاثیر فنی و رهبری غیرقابل جایگزین مودریچ است. او با نمایش سطح آمادگی جسمانی و مهارت در کنترل ریتم بازی در خط وسط، سن خود را به چالش کشیده و به یکی از ستون‌های اصلی ترکیب تیم تبدیل شده است. هم‌چنین، تاثیر مثبت او در رختکن و الگو بودن برای بازیکنان جوان از عوامل مهم در تصمیم برای تمدید قرارداد محسوب می‌شود.

روزنامه «لا گازتا دلو اسپورت» ایتالیا نیز تاکید می‌کند که باشگاه از گنجاندن گزینه تمدید یک‌ساله در قرارداد تابستان گذشته مودریچ بسیار راضی است زیرا او در ایتالیا عملکرد چشمگیری داشته است.

انتظار می‌رود مدیریت باشگاه میلان به‌زودی مذاکرات رسمی با نمایندگان لوکا مودریچ را آغاز کند تا به توافقی نهایی برای ماندن او یک فصل دیگر دست یابد و بدین ترتیب، میلان اعتماد کامل خود را به توانایی مودریچ برای ادامه عملکرد در بالاترین سطح نشان دهد.

میلان در فصل جاری سری A با هدایت آلگری عملکرد بسیار خوبی داشته است و یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی به شمار می‌آید. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top