تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/08/25 - 08:04
کد خبر: 548541

اطلاعیه دانشگاه تهران در خصوص حواشی یک رویداد در دانشکدگان هنر‌های زیبا

اطلاعیه دانشگاه تهران در خصوص حواشی یک رویداد در دانشکدگان هنر‌های زیبا

دانشگاه تهران در پی انتشار فیلمی از حواشی برگزاری «رویداد هفته طراحی تهران» در دانشکدگان هنر‌های زیبا اطلاعیه ای را صادر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن اطلاعیه دانشگاه تهران به شرح زیر است: 

بسمه تعالی

در پی انتشار فیلمی از حواشی برگزاری «رویداد هفته طراحی تهران» در دانشکدگان هنر‌های زیبا، که حاوی تصاویر تدوین‌شده نامناسب وضعیت حجاب برخی از بازدیدکنندگان بود، به اطلاع می‌رساند این جشنواره یک رویداد هنری بیرون از دانشگاه، موسوم به «هفته طراحی تهران» است که با مجوز نهاد‌های مربوط، همزمان در ۶۴ نقطه شهر تهران از جمله دانشکدگان هنر‌های زیبای دانشگاه تهران در حال برگزاری است. دانشکدگان هنر‌های زیبای دانشگاه تهران با توجه به تاکید نهاد‌های برگزارکننده مبنی بر لزوم تعمیق پیوند بین هنرمندان طراح و جامعه و نمایش فضای عادی زندگی اجتماعی، که گروهی سعی در بحرانی نشان‌دادن آن پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دارند، میزبانی بخشی از این رویداد را بعهده گرفته است.

در ایام برگزاری این رویداد، از بین ۶۴ محل برگزاری نمایشگاه، دانشکدگان هنر‌های زیبای دانشگاه تهران مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است که نشانه پیوند عمیق جامعه و دانشگاه است، اما برخی بازدیدکنندگان نمایشگاه، که از خارج دانشگاه برای بازدید آن آمده بودند، متأسفانه در پاره‌ای از موارد، شئون دانشگاهی و عرفی جامعه را رعایت نکرده و برخی از گروه‌ها و افراد معاند نیز با استفاده از این فرصت و احتمالاً با برنامه‌ریزی مشخص، با تهیه کلیپی هدفدار از حواشی پیش آمده، با صداگذاری و تدوین خاص و با هدف برهم زدن فضای فرهنگی، آن را فضای مجازی منتشر کرده‌اند.

دانشگاه تهران ضمن تاکید بر لزوم حفظ و صیانت از کلیه ارزش‌های دینی، عرفی و دانشگاهی و محکومیت هرگونه هنجارشکنی اعلام می‌دارد:

تهیه و پخش اینگونه کلیپ‌ها که هدف آن بر هم‌زدن فضای دانشگاهی و عرفی جامعه است، کمک به بسط هنجارشکنی و از بین بردن قبح آن قلمداد می‌شود؛

تاکید می‌شود افراد حاضر در کلیپ منتشر شده، تعداد معدودی از جمع عظیم شهروندان متین و موقر بازدیدکننده خارج از دانشگاه هستند که همانند سایر برنامه‌ها و نمایشگاه‌ها، از این رویداد نیز بازدید نموده‌اند و ارتباطی با دانشگاه نداشته و دانشجوی دانشگاه تهران نیستند.

پس از اطلاع از موضوع، مسئولان دانشگاه، اقدامات لازم را برای جلوگیری از تکرار آن، با تذکر جدی به شرکت‌کنندگان مبنی بر رعایت شئون و مقررات پیش‌گفته انجام داده‌اند تا با کنترل فضای عرفی نمایشگاه و دانشگاه، از تکرار این گونه موارد، که زمینه تبلیغات علیه ارزش‌های جامعه را فراهم می‌کند، جلوگیری شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
کمک به زندانیان و خانواده‌هایشان به صورت گمنام و آبرومند انجام می‌شود
پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک مسکن
طراحی سایت نجف آباد| آشنایی با روند طراحی سایت در این شهر
تپسل راهبری پنل‌های تخصصی نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی ۱۴۰۴ را بر عهده گرفت
راهنمای جامع شناخت انواع ورق استیل و تفاوت آنها؛ کدام آلیاژ برای شما مناسب است؟
رزومه و گیت‌هاب حرفه‌ای چگونه شانس استخدام برنامه‌نویس را افزایش می‌دهد؟
داود سعیدی و انتشار « کتاب سراب بی‌پایان»؛ ورود رسمی یک نویسنده جوان به دنیای رمان‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top