تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/08/25 - 10:21
کد خبر: 548561

منیرالحدادی: حضور در استقلال با اهداف مالی ام مطابق بود

منیرالحدادی: حضور در استقلال با اهداف مالی ام مطابق بود

بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: از اینکه به لیگ برتر ایران و استقلال پیوسته ام رضایت دارم و می خواهم بار دیگر به تیم ملی مراکش دعوت شوم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ و به نقل از سایت «onefootball»، منیر الحدادی بازیکن سابق تیم ملی مراکش، درباره فصل جدید و متفاوتی از دوران حرفه‌ای خود صحبت کرده و از دو انگیزه بزرگش برای انتخاب غیرمنتظره استقلال تهران پرده برداشته است. مهاجم پیشین بارسلونا و سویا این انتقال را یک تصمیم حساب‌شده برای بازگشت دوباره به سطح اول فوتبال دانست.

او درباره دلیل حضور در لیگ برتر فوتبال ایران و باشگاه استقلال اظهار داشت: پیوستن به لیگ ایران نتیجه پیشنهادی بود که با اهداف ورزشی و مالی من مطابقت داشت.

الحدادی فوتبال آسیا را سکوی مناسبی برای بازگشت به سطح جهانی عنوان کرد و افزود: استقلال تهران را انتخاب کردم تا از طریق لیگ قهرمانان آسیا دوباره به صحنه توجهات برگردم.

طبق گزارش‌ها، او با قراردادی دو ساله تا ژوئن ۲۰۲۷ به استقلال پیوسته و دستمزد سالانه‌اش حدود ۸۰۰ هزار یورو خواهد بود. این شروع جدید برای بازیکنی که ارزش فعلی‌اش حدود ۱.۵ میلیون یورو تخمین زده می‌شود، فقط یک انتقال باشگاهی نیست.

الحدادی گفت: می‌خواهم دوباره به تیم ملی برگردم، حتی اگر این کار سخت باشد.

او از فضای فوق‌العاده و اتحاد تیم ملی مراکش در تورنمنت‌های بزرگ تمجید کرد و گفت: در حال حاضر هیچ ارتباط مستقیمی با سرمربی تیم ملی ندارم و طبیعی است که او به دنبال بازیکنان کاملاً آماده باشد.

مهاجم استقلال تصریح کرد: همه تمرکزم روی عملکردم در استقلال است. با تمام توان بازی می‌کنم تا دوباره جایگاهم را در تیم ملی به دست بیاورم.

برای منیر الحدادی، انتقال به ایران فقط یک قرارداد نیست؛ یک مأموریت برای اثبات دوباره خودش به فوتبال مراکش است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top