تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/08/26 - 09:24
کد خبر: 548628

انتخابات شیلی به دور دوم رفت

انتخابات شیلی به دور دوم رفت

هیچ کدام از نامزدهای چپ‌گرا و راست‌گرای شیلی نتوانستند آرای لازم برای پیروزی در دور اول انتخابات را کسب کنند و این انتخابات به دور دوم کشیده شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از الجزیره، انتخابات ریاست‌جمهوری شیلی به دور دوم کشیده شد و «ژانت خارا» سیاستمدار چپ‌گرا و وزیر پیشین کار، با «خوزه آنتونیو کاست» رهبر راست افراطی رقابت خواهد کرد.

 

با شمارش بیش از ۸۰ درصد آرا، خارا با حدود ۲۷ درصد پیشتاز است و کاست نزدیک به ۲۴ درصد از آرا را دارد.

 

اگرچه خارا در صدر قرار گرفته، اما کار سختی پیش‌رو دارد زیرا اغلب نامزدهای راست‌گرا پشت کاست صف کشیده‌اند. افزایش شدید جرم و جنایت به موضوع اصلی انتخابات تبدیل شده است.

 

خارا وعده داده با اصلاحات اقتصادی و تقویت پلیس، وضعیت معیشتی و امنیتی را بهبود می بخشد. در مقابل، کاست بر اقدامات سختگیرانه علیه مهاجران تأکید دارد.

 

«فرانکو پریسی» اقتصاددان جنجالی شیلی که به طرز غافلگیرکننده ای، ۱۹ درصد رأی آورد، تاکنون از هیچکدام از نامزدهای پیشتاز حمایت نکرده است. تحلیلگران می‌گویند با توجه به آرای راست‌گرایان، شانس کاست در دور دوم که ۱۴ دسامبر برگزار می‌شود، بیشتر است. این انتخابات می‌تواند آینده سیاسی شیلی و توازن قدرت جریان‌های چپ و راست در منطقه را تحت‌تأثیر قرار دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top