تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/08/28 - 12:14
کد خبر: 548760

آخرین خبرها از مذاکره با تلگرام؛ تصمیم‌گیری با شورای فضای مجازی است

آخرین خبرها از مذاکره با تلگرام؛ تصمیم‌گیری با شورای فضای مجازی است

نماینده اردکان در مجلس دوازدهم گفت: روند بررسی توافقات صورت‌گرفته اکنون در شورای عالی فضای مجازی در حال انجام و تصمیم‌گیری نهایی بر عهده این شورا است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مصطفی پوردهقان، نماینده اردکان در مجلس دوازدهم در گفتگو با در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات انجام‌شده با پیام‌رسان تلگرام گفت: روند بررسی توافقات صورت‌گرفته اکنون در شورای عالی فضای مجازی در حال انجام است و تصمیم‌گیری نهایی بر عهده این شورا خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه تیم مذاکره‌کننده پس از انجام گفت‌وگوها با تلگرام، نتیجه و مفاد توافقات اولیه را به داخل کشور منتقل کرده است، اظهار داشت: شورای عالی فضای مجازی درباره آخرین بندهای توافق تصمیم‌گیری خواهد کرد.

پور دهقان افزود: برخی از موارد مطرح‌شده همچنان نیازمند بررسی بیشتر است و هنوز درباره چند بند به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم. بخشی از موضوعات جنبه فنی دارد و ممکن است در صورت بروز اختلاف، لازم باشد مرجع مشخصی تعیین شود.

وی تأکید کرد: جزئیات دقیق توافقات در اختیار شورا قرار گرفته و قرار است جمع‌بندی نهایی در این سطح انجام شود. در صورت تأیید شورای عالی فضای مجازی، مراحل بعدی اجرای توافقات دنبال خواهد شد.

پوردهقان در پایان ابراز امیدواری کرد که پس از طی روند بررسی و تأیید نهایی، توافقات حاصل‌شده به نتیجه مطلوب برسد.

به گزارش مهر، موضوع رفع فیلتر تلگرام مطابق مصوبه شورای عالی فضای مجازی و به شرط پذیرش شروط ایران توسط تیم مذاکره کننده به تلگرام اعلام شده که امضای تفاهم‌نامه با این پلتفرم منوط به پذیرش این شروط است.

بر این اساس محدودسازی مطالب تحریک‌آمیز قومیتی، حذف محتوا با شکایت شهروندان، همکاری تلگرام با دستگاه قضائی ایران، مسدودسازی ترویج کنندگان محتواهای تروریستی و خلاف امنیت ملی ایران، تعهد به ایران برای عدم ارائه اطلاعات کاربران ایرانی به سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه از جمله شروط اعلام شده به تلگرام است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اروپا اهل جنگ، غربگرایان نسخه‌پیچ مذاکره! / اروپا چرا با پوتین مذاکره نمی‌کند؟
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top