تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/09/03 - 15:27
کد خبر: 549056

دست رد ژنرال البرهان به طرح آمریکا

دست رد ژنرال البرهان به طرح آمریکا

فرمانده ارتش سودان ضمن رد طرح آمریکا درباره سودان، راهکارهای مطرح شده را دعوت علنی به تجزیه این کشور قلمداد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  یک منبع آگاه به المیادین جزئیاتی از دیدار عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیتی سودان و فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور در دیدار با افسران ارشد فاش کرد که طی آن او اظهارات کوبنده‌ای بیان کرد.

این منبع گفت که فرمانده ارتش می‌خواست از طریق مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور آفریقا، مسعد بولس، پیامی را به دولت آمریکا که سعی در تحمیل سند چهارجانبه به سودان داشت، ارسال کند.

البرهان در این دیدار گفت: اگر امارات بخشی از گروه چهارجانبه باشد، سودان معتقد است که این گروه چهارجانبه کارساز نیست، به ویژه از آنجایی که تمام جهان شاهد بوده است که امارات از شورشیان علیه دولت سودان حمایت می‌کند.

او تأکید کرد که پذیرش آن به عنوان میانجی در این بحران امکان‌پذیر نیست.

البرهان گفت: روایتی که «مسعد بولس» مشاور ارشد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در امور عربی و آفریقایی درباره تسلط گروه اخوان در داخل ارتش ترویج می‌دهد، چیزی جز تاکتیکی برای ترساندن نیست و صحبت درباره حضور اخوانی‌ها در داخل نهاد نظامی نادرست و کذب است.

فرمانده ارتش سودان طرح چهار جانبه را بدترین پیشنهاد ارائه شده دانست؛ زیرا حضور نیروهای مسلح را ملغی کرده و خواستار منحل شدن همه دستگاه‌های امنیتی و باقی ماندن شبه شورشیان در مناطق حضورشان است.

وی تاکید کرد: هیچکس نمی‌تواند «حمدوک و حمیدتی» را بر ما تحمیل کند. ما نگران این هستیم که مسعد بولس مانعی در مسیر صلحی باشد که همه مردم سودان خواهان آن هستند. بولس تهدید کرده و می‌گوید دولت مانع ورود کاروان‌های بشردوستانه بوده و از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرده است.

فرمانده ارتش سودان بر اراده خود برای تداوم مبارزه تا نابودی نیروهای واکنش سریع تاکید کرد و افزود: ما خواهان جنگ نبوده و مخالف صلح نیستیم، اما هیچکس نمی‌تواند ما را تهدید یا شروطی را بر ما دیکته کند.

البرهان طرح ارائه شده را بدترین طرح دانست و افزود: ما این طرح را بی طرف نمی‌دانیم. فرستاده آمریکا به دنبال دیکته کردن شروط خود است.

وی در پایان خواستار وحدت کلمه سودانی در برابر هجمه‌ها علیه این کشور شد و گفت: راهکارهایی که در حال مطرح می‌شود به منزله دعوت علنی به تجزیه سودان است. آتش بس چگونه برقرار می‌شود در حالی که شبه نظامیان شهرها و مناطق را اشغال کرده‌اند. این شبه نظامیان باید برچیده شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عشق در سایه سلطه؛ ضعف «بی‌دار» در روایت خشونت پنهان
وزیر علوم: ایران با وجود تحریم‌های ۴۰ ساله، رتبه ۱۶ جهان را در دانشگاه‌ها دارد
پاداش ویژه فدراسیون کشتی برای مدال آوران طلایی در جهان
گسترش بی‌حیایی در فضای عمومی
ایران برای هرگونه اقدام احتمالی متجاوزان آمادگی دارد
وزیر آموزش و پرورش: تعطیلی یکپارچه مدارس در دستور کار نیست
مراکز هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین آمریکا در جنگ بعدی هدف ایران است
فضاسازی دانشکده فنی دانشگاه بجنورد به یاد شهدای میناب+ عکس
گزافه گویی وزیر اسرائیلی: باید نیمی از غزه و لبنان اشغال شود
پاداش ویژه فدراسیون کشتی برای مدال آوران طلایی در جهان
اعتراف ترامپ به انزوای آمریکا
احتمال وقوع عملیات نظامی گسترده یمن
روابط ایران و روسیه هرگز در تاریخ تا این حد نزدیک نبوده است
دانشگاه آزاد می‌تواند الگوی تحول در آموزش عالی باشد/ دانشگاه‌ها خط مقدم اقتدارآفرینی کشور هستند
جولان خودروهای ۴۰ میلیاردی در روزگار تنگنای ارزی
شروع طوفانی کاروان ورزش ایران در روز دوم بازی های پاراآسیایی ۲۰۲۶؛ تعداد مدال طلا به ۸ رسید
تنگه هرمز، کابوس تازه اروپا
عقب‌نشینی ترامپ زیر فشار بحران انرژی
نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top