تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/09/10 - 02:21
کد خبر: 549459

ضرورت راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری ویژه زنان

ضرورت راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری ویژه زنان

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری ویژه زنان باید به سرعت راه‌اندازی شوند تا فرصت‌های واقعی برای حضور آن‌ها در اقتصاد دیجیتال فراهم شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، زهرا بهروزآذر، ظهر دیروز در همایش ملی «فرصت‌های سرمایه‌گذاری حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، اقتصاد دیجیتال را زیربنای حیاتی توسعه کشور دانست و گفت: اقتصاد دیجیتال دیگر یک مفهوم انتزاعی نیست؛ بلکه یک ضرورت واقعی برای پیشرفت ایران است و اگر نتوانیم به سرعت در این حوزه حرکت کنیم، از رقابت‌های جهانی عقب خواهیم ماند.

وی بر اهمیت مشارکت فعال زنان در این عرصه تأکید کرد و اظهار داشت: اقتصاد دیجیتال برای زنان فرصت‌های بی‌نظیری ایجاد کرده است، از مشاغل انعطاف‌پذیر گرفته تا امکان توسعه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و کارآفرینی پایدار.

معاون رئیس‌جمهور، حضور زنان در حوزه‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال علیرغم حضور گسترده آنها در دانشگاه‌ها و رشته‌های مرتبط با دانش مهندسی، تحلیل داده و مهارت‌های فناورانه محدود دانست و تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها می‌تواند شکاف موجود را کاهش دهد و مشارکت اقتصادی زنان را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

بهروزآذر با تاکید بر ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور خاطرنشان کرد: با فراهم شدن اینترنت پر سرعت و دسترسی برابر به فناوری، زنان در شهرها و روستاها می‌توانند محصولات هنری و صنایع دستی خود را به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنند و مرزهای جغرافیایی محدودیت ایجاد نکنند.

وی با اشاره به ظرفیت اقتصاد دیجیتال در ایجاد مشاغل انعطاف‌پذیر برای زنان، ابراز داشت: این حوزه موانع سنتی اشتغال را کاهش داده و زنان می‌توانند با مهارت‌های فنی، تحلیل داده، برنامه‌نویسی و طراحی سرویس‌های دیجیتال، کسب‌وکارهای پایدار ایجاد کنند. همچنین توسعه مهارت‌های بنیادین مانند حل مسئله، گفت‌وگو، جرأت‌ورزی و مثبت‌اندیشی برای موفقیت در این مسیر ضروری است.

معاون رئیس‌جمهور با یادآوری نقش خیرین و سرمایه‌گذاران بیان کرد: سرمایه‌گذاران و سیاست‌گذاران باید سهم و نقش زنان را در پروژه‌ها جدی بگیرند، هم به عنوان بازیگران کلیدی و هم به عنوان مصرف‌کننده نهایی خدمات. صندوق‌های سرمایه‌گذاری ویژه زنان باید به سرعت راه‌اندازی شوند تا فرصت‌های واقعی برای حضور آن‌ها در اقتصاد دیجیتال فراهم گردد.

گفتنی معاون رئیس‌جمهور در این همایش، از نمایشگاهی که در حاشیه آن توسط فعالان و صاحب‌نظران این عرصه برپا شده بود، بازدید کرد و با آنها به گفت‌وگو پرداخت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
کمک به زندانیان و خانواده‌هایشان به صورت گمنام و آبرومند انجام می‌شود
پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک مسکن
طراحی سایت نجف آباد| آشنایی با روند طراحی سایت در این شهر
تپسل راهبری پنل‌های تخصصی نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی ۱۴۰۴ را بر عهده گرفت
راهنمای جامع شناخت انواع ورق استیل و تفاوت آنها؛ کدام آلیاژ برای شما مناسب است؟
رزومه و گیت‌هاب حرفه‌ای چگونه شانس استخدام برنامه‌نویس را افزایش می‌دهد؟
داود سعیدی و انتشار « کتاب سراب بی‌پایان»؛ ورود رسمی یک نویسنده جوان به دنیای رمان‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top