تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/12 - 10:33
کد خبر: 549690

ایران و سودان به دنبال گسترش تبادلات علمی؛میزان شهریه دانشجویان خارجی

ایران و سودان به دنبال گسترش تبادلات علمی؛میزان شهریه دانشجویان خارجی

رئیس سازمان امور دانشجویان، در دیدار با سفیر جمهوری سودان، به بررسی راه‌های تقویت همکاری‌های علمی و دانشگاهیان دو کشور پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از سازمان امور دانشجویان، سعید حبیبا، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، در دیدار با عبدالعزیز حسن طاها، سفیر جمهوری سودان، به بررسی راه‌های تقویت همکاری‌های علمی و دانشگاهی میان دو کشور پرداخت.

حبیبا در آغاز این نشست ضمن خوشامدگویی به سفیر سودان، اظهار داشت: خوشحالیم که میزبان شما هستیم و امیدواریم این دیدار منجر به ایجاد فرصت‌های جدیدی برای تبادل علمی و فرهنگی میان ایران و سودان شود زیرا کشورهای اسلامی دارای اشتراکات فرهنگی و دینی بالایی هستند و می‌توانند با همکاری، بر چالش‌ها فائق آیند.

وی همچنین به جایگاه برجسته دانشگاه‌های ایران در سطح جهانی اشاره کرد و گفت: ایران به دلیل تعداد و کیفیت بالای دانشگاه‌های خود در دنیا شناخته شده است و در نظام‌های رتبه‌بندی جهانی، در برخی رشته‌ها بین رتبه‌های ۱۲ تا ۱۷ قرار دارد به طوری که در حوزه‌های بیوتکنولوژی، الکترونیک و فناوری‌های نوین دستاوردهای چشمگیری داشته است.

حبیبا در ادامه افزود: ایران آمادگی دارد تا تبادلات علمی و دانشگاهی را گسترش دهد و به ارائه بورس‌های تحصیلی و فرصت‌های مطالعاتی به استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی سودان بپردازد. همچنین ما برای جذب دانشگاهیان غیر بورسیه که با هزینه شخصی قصد تحصیل در ایران را دارند، بستر مناسبی فراهم کرده‌ایم.

وی با اشاره به حضور ۲۳ دانشجوی سودانی در ۱۲ دانشگاه ایران، خاطرنشان کرد: ۲۲ درصد از این دانشجویان را بانوان تشکیل داده‌اند و ما امیدواریم با توسعه همکاری‌ها، تعداد دانشجویان سودانی در ایران افزایش یابد.

مجوز پذیرش دانشجوی بین‌المللی به ۲۱۰ دانشگاه در ایران داده شده است

جعفری، مدیر کل امور دانشجویان بین‌الملل این سازمان، نیز در این دیدار به تسهیلات و هزینه‌های تحصیل برای دانشجویان بین‌المللی در ایران اشاره کرد.

جعفری با معرفی ۲۱۰ دانشگاه در ایران که مجوز پذیرش دانشجویان بین‌المللی را دارند، اظهار داشت: دانشگاه‌های ما در وزارت علوم و وزارت بهداشت در تمامی استان‌ها پراکنده هستند و تنها متمرکز در تهران نیستند. این تنوع موجب می‌شود که دانشجویان در هر نقطه از کشور بتوانند از فرصت‌های تحصیلی بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به هزینه‌های شهریه برای دوره‌های مختلف تحصیلی، گفت: هزینه شهریه برای دوره کارشناسی در وزارت علوم بین ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار در سال است، که در مقایسه با دانشگاه‌های منطقه‌ای قابل قبول و رقابتی به نظر می‌رسد. برای رشته‌های پزشکی، شهریه در حدود ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ دلار برای مقاطع کارشناسی ارشد و ۱۲۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار برای دکتری در وزارت علوم و بین ۵۰۰۰ تا ۹۰۰۰ دلار در وزارت بهداشت تعیین شده است.

جعفری همچنین به هزینه‌های زندگی در ایران اشاره کرد و افزود: هزینه‌های زندگی در شهرهای ایران به طور متوسط بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ دلار ماهانه برآورد می‌شود که رقم بسیار پایینی برای دانشجویان خارجی محسوب می‌شود. بر این اساس، ایران می‌تواند به عنوان یک کشور با اعتبار بالا و هزینه‌های مناسب، گزینه‌ای جذاب برای تحصیل دانشجویان بین‌المللی باشد.

وی در پایان با تأکید بر کیفیت بالای آموزش در ایران، از دانشجویان خارجی دعوت کرد تا کشور ایران را به عنوان مقصد تحصیلی خود انتخاب کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عرضه مدل های جدید چت جی پی تی برای رقابت با گوگل
نقص‌های امنیتی در یک پیام‌رسان شماره تلفن‌ کاربران را فاش کرد
حضور پرشور دانشجویان عمره‌گزار در مراسم معنوی دعای کمیل
حضور پرشور دانشجویان عمره‌گزار در مراسم معنوی دعای کمیل
برگزاری جشن میلاد و مراسم عقد دانشجویی در کاروان‌های عمره دانشگاهیان
امیرسیاری: هوشیاری و حفظ ارزش‌ها مهم‌ترین راه مقابله با جنگ نرم است
عارف: عقب‌ماندگی سلامت الکترونیک باید جبران شود
علم الهدی: دشمن به دنبال تغییر هویت دینی و فرهنگی ملت ایران است
پوتین: سلام گرم من را به رهبر معظم برسانید/ تأکید بر حمایت از ایران
قطعی شدن پرتاب ۳ ماهواره سنجشی ایرانی در نخستین روزهای زمستان
شرط و شروط زلنسکی برای برگزاری انتخابات
پزشکیان: صلح با گفتگوی برابر و پایان تبعیض و انحصار جهانی محقق می‌شود
نوشابه‌های گازدار هیچ نقشی در بهبود حالت تهوع ندارند
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
حجت الاسلام رفعتی: حجاب سپر اخلاقی و تضمین‌کننده مسیر رشد انسان است
لازارینی: مردم غزه در اثر سامانه «بایرون» با مشقت جدید مواجهند
نشست صمیمی زوج‌های جوان عمره دانشجویی در مدینه برگزار شد
یک سوم رشد اقتصادی کشور به عهده دانشگاه‌ها است
چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند
مادورو: ملت ونزوئلا هرگز تسلیم نخواهد شد
برگزاری نشست «پرتنش» کابینه در قدس در پی فشارهای آمریکا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top