تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/12 - 18:58
کد خبر: 549727

جبلی:

می‌توانیم آموزش تلویزیونی را در روزهای آلودگی هوا فراهم کنیم

می‌توانیم آموزش تلویزیونی را در روزهای آلودگی هوا فراهم کنیم

رئیس صداوسیما گفت: با همکاری استانداری تهران و برای شبکه استانی تهران برای روزهایی که آلودگی هوا وجود دارد می‌توانیم آموزش مجازی را با استفاده از ظرفیت شبکه تهران استفاده کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما در حاشیه جلسه امروز هیئت وزیران در جمع خبرنگاران، در خصوص مدرسه تلویزیونی اظهار کرد: بنا بود مدرسه تلویزیونی با همکاری وزارت آموزش و پرورش با ارائه ظرفیت گسترده‌ای از شبکه آموزش و سایر شبکه‌های صدا و سیما راه اندازی شود که با توجه به اینکه اقتضائات آموزش و پرورش به گونه‌ای نبود که ما تمام شبکه‌ها را زیر بار مدرسه تلویزیون ببریم، لذا در حد نیاز این وزارتخانه اتفاق افتاده است.

وی افزود: با همکاری استانداری تهران و برای شبکه استانی تهران برای روزهایی که آلودگی هوا وجود دارد می‌توانیم آموزش مجازی را با استفاده از ظرفیت شبکه تهران استفاده کنیم.

جبلی در خصوص ساخت مجموعه‌های فاخر الف ویژه، گفت: دو مجموعه الف ویژه تاریخی ان‌شاالله از سال آینده پخش آن شروع خواهد شد. ما از اکنون برنامه‌ریزی می‌کنیم برای اینکه دو یا سه مجموعه دیگر هم ان‌شاءالله تولیدشان آغاز شود که قبلاً اطلاع‌رسانی آن انجام شده است. اگر این اتفاق بیفتد و ان‌شاءالله منابع آم محقق شود، ما تا پنج شش سال آینده، هر سال یک مجموعه «الف ویژه» برای ارائه خواهیم داشت.

جبلی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در رابطه با برنامه‌های برون مرزی سازمان صدا و سیما گفت: شبکه‌های برون مرزی در دوره تحولی به سمت تولید و انتشار محتوا در شبکه‌های اجتماعی و شبکه سازی با استفاده از ظرفیت‌های همسو در منطقه و جهان پیش رفتند. همچنین رادیوهای برون‌مرزی ما که با استفاده از انتشار امواج کوتاه و SW منتشر می‌شد و شاید دیگر گیرنده‌ای نداشت که در این قالب بستر انتشار، لذا همگی تبدیل به شبکه «سحاب» شدند که در قالب شبکه‌های اجتماعی بین‌المللی اقدام به تولید و انتشار محتوا می‌کنند.

جبلی عنوان کرد: شبکه‌های دیگر ما نیز که سابقه مشخص‌تر و شناخته‌شده‌تری داشتند، مانند پرس تی وی یا شبکه العالم، از سال گذشته تا امسال فعالیت‌های گسترده‌ای را روی شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده‌اند. ما سال گذشته پرس‌تی‌وی ترکی استانبولی» را شروع به کار کردیم که براساس آمار و اطلاعاتی که در اختیار داریم، خوشبختانه در تولید و انتشار محتوا و جذب مخاطب بسیار موفق‌تر از «تی‌آرتی فارسی» عمل کرده است.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در خصوص شبکه‌های عبری زبان سازمان صدا و سیما، بیان کرد: در یکی دو هفته اخیر هم شبکه عبری‌زبان ما در شبکه پرس‌تی‌وی، یا در واقع زبان عبری شبکه پرس‌تی‌وی‌ما راه‌اندازی شد که طبعاً اکنون در حوزه شبکه‌های اجتماعی و بر بستر این شبکه‌ها فعالیت می‌کند. آخرین اطلاعاتی که من دیروز از همکارانمان گرفتم، امیدوارکننده است؛ یعنی درصد قابل توجهی از مخاطبان همین شبکه عبری‌زبان، در همین یکی دو هفته که راه‌اندازی شده، ساکنان سرزمین‌های اشغالی هستند.

رئیس سازمان صدا و سیما در رابطه با تحولات نمایش خانگی، اظهار کرد: کمیسیون فرهنگی مجلس طرحی را برای سامان‌دهی حوزه فراگیر و به‌ویژه نمایش خانگی در دست تهیه دارد. کلیات این طرح در صحن مورد موافقت نمایندگان قرار گرفت و اکنون در کمیسیون فرهنگی در حال بررسی است. این طرح قطعاً به سامان‌دهی گردش کار تولید و انتشار در شبکه‌های نمایش خانگی کمک خواهد کرد. ساترا نیز چه به عنوان تصویرگر، چه حمایتگر و چه ناظر، و در تنظیم برخی چرخه‌های نظارتی همچنان نیازمند قانون است؛ قانونی که برای برخورد با تخلفات وضع شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر برخورد با تخلفات صرفاً از طریق اعلام وضعیت از طرف ساترا انجام می‌شود و ساترا اجرای مستقیمی نمی‌تواند انجام دهد؛ فقط می‌تواند به به نهادهای قضایی و انتظامی موضوع را اعلام کند که تخلفی اتفاق افتاده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جدیدترین ادعاهای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
رایزنی حماس و جنبش مجاهدین درباره تحولات فلسطین
ترامپ: ایران ۲ هفته با دستیابی به سلاح هسته‌ای فاصله داشت!
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
افزایش شمار شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۵۴ نفر
جدیدترین موضع‌گیری سازمان بدر عراق درباره تحویل سلاح
سازمان ملل حملات آمریکا به ایران را محکوم کرد
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را رد کرد
ترامپ بار دیگر ادعاهای نخ نمای خود علیه ایران را تکرار کرد
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top