تاریخ انتشار: شنبه 1404/09/15 - 11:44
کد خبر: 549866

غرفه ایران در نمایشگاه گردشگری پاکستان ۲۰۲۵ خوش درخشید

غرفه ایران در نمایشگاه گردشگری پاکستان ۲۰۲۵ خوش درخشید

طی مراسم افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی گردشگری پاکستان ۲۰۲۵ که با حضور فعالان گردشگری بخش‌های خصوصی، سرمایه‌گذاران و نمایندگان رسمی بیش از ۲۰ کشور خارجی همراه بود، غرفه جمهوری اسلامی ایران جزو غرفه‌های فعال، پویا و پُر بازدید قرار گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ مراسم افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی گردشگری پاکستان 2025 با حضور فعالان گردشگری بخش‌های خصوصی، سرمایه‌گذاران و نمایندگان رسمی بیش از 20 کشور خارجی و 30 شرکت پاکستانی همراه با دیپلمات‌های کشورهای مختلف از جمله رضا امیری‌مقدم سفیر و مجید مشکی رایزن فرهنگی کشورمان در هتل ماریوت اسلام‌آباد برگزار شد.

این رویداد فرهنگی ـ اقتصادی به عنوان نقطه عطفی در ترویج گردشگری منطقه‌ای و بین‌المللی در قلب شهر توریستی اسلام آباد پایتخت کشور پاکستان با تأکید بر معرفی ظرفیت‌های گردشگری بین‌المللی کشورهای جهان به ویژه ایران، ازبکستان، تاجیکستان، ترکیه، عراق، مصر، مراکش، مالزی، اندونزی، تایلند و دیگر کشورهای اروپایی و آفریقایی انجام شد.

در این نمایشگاه که با همکاری شبکه دیسکاور پاکستان و سازمان توسعه گردشگری پاکستان (PTDC)  و با هدف تجربه‌ای نو در همکاری‌های بین‌المللی گردشگری افتتاح شد، غرفه جمهوری اسلامی ایران جزو غرفه‌های فعال، پویا و پُر بازدید قرار گرفت و توانست به زیبایی ظرفیت‌های کشورمان در حوزه توریست سلامتی و درمان، مقاصد تفریحی سیاحتی، گردشگری دینی زیارتی، مراکز فرهنگی تاریخی را نمایش دهد.

متولیان این رویداد در مراسم افتتاحیه، شاخص‌ترین اهداف این برنامه را بازتعریف چشم‌انداز گردشگری بین‌قاره‌ای، توسعه زیرساخت‌های سفر، افزایش همکاری‌های اقتصادی - فرهنگی و ایجاد مسیرهای مشترک گردشگری، معرفی جاذبه‌های ناشناخته، جذب سرمایه‌گذاری، توسعه تورهای مشترک، افزایش ارتباط بین کشورها و گسترش دیپلماسی گردشگری دانستند.

لازم به یادآوری است پس از مراسم افتتاحیه نمایندگان بخش خصوصی ایران جلسات گفتمانی خود را در راستای برنامه ریزی برای شکل‌گیری کریدورهای گردشگری مشترک کشورهای منطقه به ویژه پاکستان، دستیابی به راهکارهای افزایش آگاهی عمومی در بحث معرفی مقاصد گردشگری دو کشور ایران و پاکستان، تقویت همکاری‌های بین بخش‌های دولتی و خصوصی در صنعت توریسم با کشورهای شرکت کننده، ارتقای ظرفیت جذب گردشگران، سرمایه‌گذاری خارجی و اشتغال در بخش گردشگری ایران و پاکستان آغاز کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وعده مهم وزارت علوم: ۵ هزار خوابگاه متأهلی در راه است
واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به اعطای جایزه صلح فیفا به ترامپ
پاداش مدال آوران بازی های پاراآسیایی جوانان مشخص شد
آغاز فصل جدید همکاری‌های فناورانه دو کشور ایران و روسیه
سلگی: تعداد مدال های ایران در پاراآسیایی جوانان قابل پیش بینی نیست
پرداخت ۲۷ همت تسهیلات ازدواج توسط بانک ملی ایران
پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره تئاتر کودک و نوجوان
نقش زنان در حفاظت از محیط زیست قابل توجه است
صدور شناسنامه نوزاد، گواهی فوت و وضعیت تأهل کاملاً غیرحضوری شد
جزئیات لایحه دو فوریتی احکام ثابت بودجه‌ای
غرفه ایران در نمایشگاه گردشگری پاکستان ۲۰۲۵ خوش درخشید
وعده مهم وزارت علوم: ۵ هزار خوابگاه متأهلی در راه است
راکبان موتورسیکلت‌های برقی باید گواهینامه داشته باشند
پلیس فتا شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی را منهدم کرد
مراسم روز دانشجو فردا با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود
رایزنی مصر با گروسی درباره پرونده هسته‌ای ایران
ماراتن بی‌حجابی در کیش! +فیلم
دهن‌کجی خبرگزاری دولت به قانون حجاب/ وقتی وزارت ارشاد، متولی «عادی‌سازی بی‌قانونی» می‌شود!
فیلم | قطع پخش زنده بدلیل درگیری لفظی پزشکیان با یکی از حضار در سفر استانی!
بلومبرگ: مذاکرات صلح اوکراین در فلوریدا دستاوردی نداشت
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۵ از امروز ۱۵ آذر آغاز شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top