تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/09/18 - 11:09
کد خبر: 550087

پیش بینی خاموشی روزانه ۸ تا ۱۶ ساعته برق در پایتخت اوکراین

پیش بینی خاموشی روزانه ۸ تا ۱۶ ساعته برق در پایتخت اوکراین

یک اندیشکده اوکراینی هشدار داد که پایتخت این کشور در فصل زمستان پیش رو با خاموشی ۸ تا ۱۶ ساعته روزانه برق مواجه خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از تاس، ولادیمیر اوملچنکو، مدیر برنامه انرژی اندیشکده رازومکوف اوکراین، اعلام کرد که در کیف و مناطق حاشیه آن ظرفیت تأمین برق به ۲۵ درصد کاهش یافته و در فصل زمستان پیش رو مردم این مناطق به طور متوسط با ۸ تا ۱۶ ساعت خاموشی روزانه مواجه خواهند شد.

وی در شبکه تلویزیونی کیف ۲۴ گفت: کیف با کسری جدی در تأمین نیرو مواجه است و متأسفانه حداکثر می‌تواند ۲۰ تا ۲۵ درصد از نیاز خود به انرژی را تأمین کند.

این کارشناس از مردم ساکن پایتخت اوکراین خواست تا خود را برای خاموشی‌های گسترده ۸ تا ۱۶ ساعت در روز آماده کنند.

البته از ماه نوامبر به بعد به خاطر خسارت‌های گسترده وارد شده به زیرساخت‌های تأمین انرژی در اوکراین، مردم سراسر این کشور همه روزه چند ساعت خاموشی دارند، به گونه‌ای که ویتالی زایچنکو، مدیرعامل شرکت یوکرنرگو، نیز اعلام کرده که خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در فصل زمستان هم ادامه خواهد یافت.

بسیاری از شرکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی در این کشور هم هشدار داده اند که گسترش خاموشی‌ها می‌تواند به افزایش قابل توجه قیمت کالاها در سراسر اوکراین منجر شود؛ به عنوان مثال دنیس مارچوک، رئیس شورای کشاورزی اوکراین، اخیراً طی مصاحبه با روزنامه انگلیسی تلگراف اعلام کرد که اگر شاهد قطعی برق ۸ ساعته روزانه در اوکراین باشیم قیمت لبنیات و گوشت در این کشور تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عوامل هوش مصنوعی خارج از کنترل؛ تحقیقات گسترده اوپن‌ای‌آی آغاز شد
بازار کار آمریکا زیر فشار جنگ و گرانی انرژی
جنگ در صدر دغدغه‌های فضای مجازی / ۸۴ میلیارد بازدید از روایت جنگ، مذاکره و معیشت
از کلاس‌های شلوغ تا خیابان‌های ملتهب / فرانسه در محاصره بحران
روز طلایی ایران در ناگویا؛ ۴۵ مدال و صعود به رده ششم
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top