تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/19 - 14:46
کد خبر: 550158

حسین صمصامی بر عدالت آموزشی به جای اتکا بر معدل تاکید کرد؛

اصلاح تأثیر معدل در کنکور برای کاهش استرس دانش‌آموزان

اصلاح تأثیر معدل در کنکور برای کاهش استرس دانش‌آموزان

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تصمیمات باید با نظر کارشناسان و اعضای کمیسیون آموزش هماهنگ باشد تا اثرگذاری آن برای دانش‌آموزان ملموس شود، گفت: انتظار می‌رود شورای عالی انقلاب فرهنگی همراه با کمیسیون آموزش، اقدامات لازم را برای شرط معدل در کنکور در پایه یازدهم به‌صورت «تأثیر مثبت قطعی» در نظر بگیرد، تا فشار و استرسی که دانش‌آموزان در سال‌های گذشته تجربه کرده‌اند، کاهش یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین صمصامی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، درباره مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور اظهار کرد: طی سال‌های اخیر به این جمع‌بندی رسیده‌ایم که بررسی موضوع کنکور و اعلام نظر مجلس در این حوزه ضروری است. بر همین اساس، انتظار می‌رود شورای عالی انقلاب فرهنگی و نمایندگان این شورا، همراه با کمیسیون آموزش، اقدامات لازم را انجام دهند تا فشار و استرسی که دانش‌آموزان در سال‌های گذشته تجربه کرده‌اند، کاهش یابد.

تصمیمات آموزشی باید بر پایه نظر کارشناسان باشد

وی با تاکید بر اینکه تصمیمات باید با نظر کارشناسان و اعضای کمیسیون آموزش هماهنگ باشد تا اثرگذاری آن برای دانش‌آموزان ملموس شود، افزود: بنده یکی از ۱۹۵ نماینده‌ای هستم که در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور، ضمن تشکر از دکتر پزشکیان بابت حذف معدل پایه دهم و مثبت شدن تأثیر معدل پایه یازدهم، امیدواریم در سال‌های آینده نیز گامی مؤثر در مسیر اصلاح کامل مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تأثیر قطعی معدل باشد و درخواست دارم دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از موضع پیشین خود فاصله گرفته و هم‌ راستا با نظر کارشناسان و اعضای کمیسیون آموزش، این مصوبه را به نفع دانش‌آموزان اصلاح کند.

هدف ما حمایت از داوطلبان کنکور است

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم ادامه داد: امضای من نیز با هدف حمایت از داوطلبان بود تا معدل پایه یازدهم به‌صورت «تأثیر مثبت قطعی» در نظر گرفته شود و مشکلات موجود برای بسیاری از دانش‌آموزان کاهش یابد.

صمصامی با اشاره به ارتباطات مستمر خود با مردم گفت: تعداد زیادی از دانش‌آموزان و والدین با ما تماس گرفته و درخواست کرده‌اند شرایط به‌گونه‌ای باشد که امکان آمادگی بهتر برای کنکور ۱۴۰۵ فراهم شود. این مطالبه جدی مردم به‌طور دقیق منعکس شده و قطعاً در فرآیند تصمیم‌گیری‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتانیاهو چگونه تمام ساختار قدرت رژیم صهیونیستی را قبضه می‌کند؟
فیلم | خضریان: تخلفات هلدینگ خلیج فارس در انتصابات قابل چشم‌پوشی نیست
هشدار درباره ایمنی هوش مصنوعی؛ هیچ شرکتی کنترل ابرهوش را تضمین نمی‌کند
ایران زیرساخت‌های علمی و تحقیقاتی خود را بین‌المللی می‌کند
شبکه تلویزیونی دانشگاه ایرانی رونمایی می‌شود
سیمایی‌صراف: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر شرط اصلی پیشرفت کشور است
درآمد میلیاردی دانشگاه تربیت مدرس از نیروگاه خورشیدی ۸۰۰ کیلوواتی
آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود؛ تعیین جایگزین برای نخبگان
آقای مدنی‌زاده؛ امروز در جایگاه وزارت هستید نه استادی دانشگاه!
«هر شش ثانیه یک نفر» در جشنواره «سینما حقیقت» به روی پرده می‌رود؛ روایتی از رنج جهانی در قاب مستند
توسعه دریامحور، تکلیف ملی و مطالبه رهبر معظم انقلاب
دام‌های فریبنده و خسارت‌های ویرانگر!
سهم ناچیز ایران از بازار ۴۵۱ میلیارد دلاری اسپانیا
سقاب: اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی امروز تصویب شد
سردار حسینی: طرح زوج‌وفرد راه‌حل نهایی آلودگی هوا نیست
رسانه آرژانتینی: ایران و مصر مخالف تصمیم جنجالی در جام جهانی هستند
توانا‌راد: دانشگاه همچنان پرچمدار استکبارستیزی و تحول‌خواهی است/ دانشجویان در طرح ولایت شرکت کنند
فیلم | ردپای یک ابر بدهکار بانکی در فساد لیزینگ رایان سایپا
تورم اقلام خوراکی‌ در دولت پزشکیان سه برابر شد/ بازگشت به تنظیمات دولت روحانی
فیلم | تورم بیش از ۵۰ درصدی سنخیتی با افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها ندارد
فیلم | بیگدلی: حکم غفاری تنها آغاز مسیر احقاق حقوق سرمایه‌گذاران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top