تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/19 - 16:07
کد خبر: 550164

درآمد میلیاردی دانشگاه تربیت مدرس از نیروگاه خورشیدی ۸۰۰ کیلوواتی

درآمد میلیاردی دانشگاه تربیت مدرس از نیروگاه خورشیدی ۸۰۰ کیلوواتی

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: هزینه سالانه برق دانشگاه حدود ۳.۵ میلیارد تومان است، در حالی‌ که نیروگاه خورشیدی تازه‌افتتاح‌شده می‌تواند دو تا سه برابر این مبلغ برای دانشگاه درآمد ایجاد کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یوسف حجت رئیس دانشگاه تربیت مدرس امروز در مراسم افتتاح نیروگاه خورشیدی این دانشگاه با اشاره به جایگاه زیست‌محیطی این دانشگاه گفت: سبز بودن این دانشگاه برای ما خبر بسیار خوشحال‌کننده‌ای است. بر اساس رتبه‌بندی بین‌المللی گرین‌متریک، ما موفق شدیم رتبه دوم ایران را پس از دانشگاه رازی کرمانشاه به دست بیاوریم و از نظر جهانی نیز در رتبه ۱۶۲ دنیا قرار داریم و در جمع ۱۰ درصد برتر دانشگاه‌های جهان از نظر شاخص‌های محیط زیست هستیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های محیطی دانشگاه افزود: وجود جنگل تحقیقاتی، حفاظت از حیات‌وحش از جمله مرال‌ها و محدودیت تردد خودرو تا نزدیکی ساختمان‌ها باعث شده که دانشگاه ما از نظر شاخص‌های زیست‌محیطی نسبت به بسیاری از مراکز آموزش عالی وضعیت بهتری داشته باشد.

حجت از برگزاری همایش ملی دانشگاه سبز در بهمن‌ماه خبر داد و گفت: در این همایش تلاش می‌کنیم تجربیات دانشگاه‌های مختلف کشور در حوزه حفظ محیط زیست را گردآوری و به اشتراک بگذاریم تا همه بتوانند از تجربه‌های یکدیگر استفاده کنند.

وی درباره نیروگاه خورشیدی ۸۰۰ کیلوواتی دانشگاه اظهار کرد: این نیروگاه به صورت کامل اجرا و نصب شده و ابتدا به شبکه داخلی دانشگاه متصل بود اما به دلیل ملاحظات اقتصادی، آن را به شبکه برق سراسری کشور متصل کردیم و برق تولیدی را به وزارت نیرو می‌فروشیم.

او با بیان محاسبات ساده از درآمد این نیروگاه ادامه داد: اگر این نیروگاه به طور متوسط روزانه ۵ ساعت و سالی حدود ۳۰۰ روز فعال باشد، چیزی در حدود یک میلیون کیلووات‌ساعت برق تولید می‌کند. حتی اگر هر کیلووات‌ساعت را به قیمت حدود ۵ هزار تومان بفروشیم، حداقل ۶ میلیارد تومان درآمد سالانه برای دانشگاه ایجاد می‌شود و برآورد ما این است که این رقم می‌تواند به حدود ۱۰ میلیارد تومان در سال هم برسد.

حجت تأکید کرد: هزینه برق مصرفی سالانه دانشگاه حدود ۳.۵ میلیارد تومان است، یعنی این نیروگاه می‌تواند حدود دو تا سه برابر هزینه برق دانشگاه برای ما درآمد ایجاد کند، هرچند از نظر تأمین انرژی، تنها حدود یک‌سوم تا یک‌چهارم نیاز واقعی دانشگاه را پوشش می‌دهد.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس در پایان گفت: به همین دلیل و با توجه به اتصال رسمی نیروگاه به شبکه سراسری، از مسئولان دعوت کردیم تا در یک آئین رسمی، افتتاح این نیروگاه خورشیدی را انجام دهند و امروز در خدمت شما دوستان هستیم تا این رویداد به صورت رسمی برگزار شود. ‌

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
معرفی رئیس جدید انجمن دیپلماتیک بانوان وزارت امور خارجه
تجلیل از مادران و همسران شهدای جنگ ۱۲ روزه
لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در پایتخت از فردا
مشکلی برای ویزای آمریکا در المپیک نمی‌افتد
نقاشی جدید حسن روح‌الامین برای روز مادر منتشر شد
دنبال انتقام از استقلال نبودم
نتیجه تساوی با ملوان عالی نبود
نظام ارجاع برای عدالت و احترام به بیماران طراحی شده است
سپاهان با خیال راحت در صدر ماند
بانوان در عرصه سیاست‌گذاری و اقتصاد دانش‌بنیان پیشرو باشند
هشدار نسبت به افزایش یائسگی زودرس
گرامیداشت «روز زن» با حضور رئیس جمهور
تقدیر از ۷۷ پژوهشگر و فناور در جشنواره هفته پژوهش دانشگاه تهران
اکران ۱۵۱ سازه شهری در پایتخت برای روز زن و میلاد حضرت زهرا (س)
توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر شرط اصلی پیشرفت کشور است
عینک‌های هوش مصنوعی چین وارد مرحله کاربردی شدند
آزادی ۲۵ نفر از زندانیان زن به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)
«آخرین نامه»؛ روایتی انسانی از چالش‌های کمتر دیده‌شده خودکشی در نوزدهمین جشنواره سینماحقیقت
دو مستند اجتماعی خاتم مدیا در جشنواره سینماحقیقت؛ نگاهی به پدیده خودکشی!
«آخرین نامه»؛ روایتی انسانی از چالش‌های کمتر دیده‌شده خودکشی در نوزدهمین جشنواره سینماحقیقت
بهترین مدل‌های جادستمال کاغذی برای خانه، دستشویی و محل کار
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top