تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/09/20 - 01:25
کد خبر: 550204

ساپینتو:

نتیجه تساوی با ملوان عالی نبود

نتیجه تساوی با ملوان عالی نبود

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: بازی خوبی مقابل ملوان انجام دادیم و به همین خاطر از نتیجه راضی نیستم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، ریکاردو ساپینتو پس از تساوی یک - یک مقابل ملوان بندرانزلی در هفته سیزدهم لیگ برتر در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه شهدای شهرقدس گفت: بازی کردن در شرایط فعلی زمین سخت و باورنکردنی بود. نیمه اول بازی خیلی خوبی داشتیم. بازی رو به جلو انجام دادیم و فرصت ایجاد کردیم. در مقابل رقیبانی مثل ملوان وقتی دو سه موقعیت دارید باید گل بزنید.

سرمربی استقلال تهران افزود: از موقعیت‌های نیمه اول استفاده نکردیم تا بازی را همان موقع تمام کنیم. به بازیکنانم گفتم در نیمه دوم فشار می‌آورند اما رفتار نیمه اول را در ۴۵ دقیقه دوم نداشتیم. آنها یک شوت زدند و به گل رسیدند. فکر می‌کنم با توجه به بازی امروزی که انجام دادیم عادلانه نبود به تساوی برسیم اما امیدوارم از نتیجه امروز درس گرفته باشیم.

ساپینتو درباره عملکرد شاگردان خود در استقلال تصریح کرد: بازیکنانم جنگیدند و موقعیت ایجاد کردند اما گل نزدند. اگر گل می‌زدیم و یک گل هم می‌خوردیم ایرادی نداشت.

او با اشاره به اعتراض‌هایش به داوران تاکید کرد: در فوتبال اروپایی می‌توانیم نقطه نظر خودمان را درباره داوران بگوییم و نظر شخصی خودم را بگویم. من را به خاطر بیان نظرم که با احترام گفتم، نظر دادم اما من را جریمه کردند. من و اسکوچیچ هم همین کار را کردیم. دنبال تجدیدنظر هستیم. می‌توانیم خیلی محترمانه نر خودمان را درباره عملکرد داور بگوییم. این هم قسمتی از داوری است. امروز هم می‌خواهم محترمانه اظهارنظر کنم و به طور شفاف بگویم بازیکن حریف زانوی بازیکن ما را زد اما داور باز هم خطا نگرفت. به طور شفاف پنالتی بود. پس از پایان مسابقه هم به داور گفتم که شما می‌توانستید صحنه را دوباره ببینید چون شما داوران مسئول بازی هستید. از این اتفاق واقعا ناراحتم و امروز نتیجه عادلانه نبود.

سرمربی استقلال در پاسخ به انتقاد خبرنگاری از عملکرد محمدرضا آزادی و موسی جنپو یادآور شد: به نظر شخصی شما احترام می‌گذارم. مهاجم مصدومی مثل نازون داریم و امیدوار هستیم هرچه زودتر برگردد. ما در گلزنی فرصت زیادی داشتیم که گل بزنیم و باید بیشتر گلزنی کنیم و این را قبول دارم. باید کار بیشتری کنیم تا گل بزنیم.

او در خصوص افت فنی یاسر آسانی و کنترل کامل او توسط حریفان در چند بازی اخیر افزود: او باهوش و باتجربه است تا راه حلی برای این کار پیدا کند. او نبردهای یک به یک را درگیر می‌شود تا راهکاری پیدا کند. ما هم حریف را مثل آنها آنالیز کردیم. ما همیشه انتظار بهترین عملکرد را از بازیکنان خود داریم چون به آنها ایمان و باور داریم.

ساپینتو در خصوص شایعه جدایی جلال‌الدین ماشاریپوف از استقلال تاکید کرد: او در لیست ماست و روز به روز روی او کار می‌کنیم و شرایط اگر همینطور پیش برود به تیم هم بر می‌گردد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه بازاریابی پیامکی ویژه شب یلدا را شروع کنیم
فروشگاه اینترنتی رنگین کالا، ارائه دهنده متنوع ترین لوازم و ابزار خانه و آشپزخانه
پزشکی دانشگاه مدیپول استانبول
روش های درمان اعتیاد از نظر روانشناسان
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت مادر محترم روح‌الله و رضا نجابت
بدی آب و هوا فرودگاه بغداد را به تعطیلی کشاند
وزیر کشور: باید فرش قرمز برای سرمایه‌گذاران پهن کنیم
پزشکیان: نقشه راه روابط تجاری تهران و آستانه آماده اجراست
زاکانی: یکی از ارکان اثرگذار بر کیفیت زندگی مردم مدیریت شهری است
ارتباط ناسا با یک فضاپیما در مدار مریخ قطع شد
مجلس نمایندگان آمریکا، تحریم های قانون سزار علیه سوریه را لغو کرد
آیت الله سبحانی: قرآن معیار تشخیص صحت کتاب‌های آسمانی است
امیر دادرس: فضای مجازی بستر جنگ شناختی است
عبدالملکی:زن ایرانی در تحقق تمدن نوین اسلامی نقش محوری دارد
عارف: پس از جنگ ۱۲ روزه اهمیت فناوری‌های نوظهور اثبات شد
کاشانی: همه عظمت‌ها و برکات شیعیان از تربیت حضرت زهرا(س) نشأت می‌گیرد
تحولات منطقه محور دیدار وزیران خارجه آمریکا و اسرائیل
فیلم | تجمع اعتراضی اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی(ره) مقابل وزارت کار
پدافند هوایی روسیه ۳۸ پهپاد اوکراینی را طی شش ساعت منهدم کرد
استقبال رسمی رئیس جمهورقزاقستان از پزشکیان
رهبر انصارالله یمن: هزاران زن به دست صهیونیست‌ها قتل‌عام شده‌اند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top