تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/09/25 - 01:42
کد خبر: 550476

امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس

امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس

وزرای امور خارجه ایران و بلاروس سه سند همکاری بین دو کشور ایران و بلاروس امضا کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ وزرای خارجه ایران و بلاروس امروز دوشنبه سه سند با عناوین «اعلامیه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بلاروس درباره اصول راهبردی مقابله با اقدامات قهری یک جانبه و راه‌های کاهش و رفع پیامدهای منفی آنها»، «اعلامیه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بلاروس درباره تقویت نقش حقوق بین‌الملل در روابط بین‌الملل» و «برنامه همکاری وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزارت امور خارجه جمهوری بلاروس 2026-2030» امضا و تبادل کردند.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان امروز در سفر به بلاروس، با رئیس جمهور و وزیر امور خارجه این کشور دیدار و رایزنی کرد.

عراقچی در نشست خبری با همتای بلاروسی خود گفت: دو کشور در موضوعات بین‌المللی، در موضوعات جهانی دارای مواضع مشترک هستند، در بسیاری از موضوعات ما با همدیگر در مجامع بین‌المللی همکاری داریم، در مسائل منطقه‌ای دیدگاه های مشترک داریم. از این که دوستان ما در بلاروس تجاوز اسرائیل و امریکا به ایران را محکوم کردند و با ملت ایران اعلام همبستگی و حمایت کردند قدردانی می‌کنیم.

وزیر امور خارجه بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب توسعه روابط با کشورهای مستقل  و کشورهایی که علاقمند به همکاری مشترک و مفید با ایران هستند، همواره اولویت قائل بوده است بوده و در بین این کشورها بلاروس جایگاه ویژه ای برای ما دارد و به همین جهت ما همه ظرفیت های موجود در دو کشور را قصد داریم برای پیشبرد منافع دو ملت به کار بگیریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محضر اِفاده و استفاده / رفتار متواضعانه و پدرانهٔ
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top